03/03/11 - 09:36

«Το πόδι στο γκάζι!»

Να σταματήσει στον Ολυμπιακό η λογική του «τώρα πατάμε φρένο!», λόγω της διαφοράς των 10 βαθμών από τον δεύτερο Παναθηναϊκό, θέλει ο Κώστας Νικολακόπουλος και γράφει σχετικά στο blog του…

«Το πόδι στο γκάζι!»
20.746views 0shares

• Δυστυχώς αυτός είναι ο τίτλος του έργου που βλέπουμε εδώ και χρόνια, κάθε φορά που ο Ολυμπιακός αποκτά βαθμολογική διαφορά σε αυτό το σημείο της σεζόν και φαίνεται να είναι ήδη ο πρωταθλητής! Και είναι πραγματικά απίστευτο πως το ίδιο πάντα πράγμα, ξεκινάει από την ίδια πάντα αγωνιστική!

• Πρόπερσι, με τον Βαλβέρδε στον πάγκο, ο Ολυμπιακός από την 23η αγωνιστική και μετά, όταν δηλαδή εξασφάλισε διαφορά 14 πόντων, είχε δύο ήττες: 0-1 από τον Εργοτέλη έξω κι από τη Λάρισα μέσα.

• Στο πρωτάθλημα 2006-07, με τον Λεμονή στον πάγκο, πάλι μετά την 23η αγωνιστική και με διαφορά 11 πόντων τότε, εκτός από το 0-1 από τον Παναθηναϊκό στο Καραϊσκάκη, ο Ολυμπιακός είχε φέρει διαδοχικά ισοπαλίες με τον Άρη μέσα, τη Λάρισα έξω και το Αιγάλεω έξω.

• Ακριβώς τα ίδια και στο πρωτάθλημα 2005-06, με τον Σόλιντ στον πάγκο και με ορόσημο πάλι την 23η αγωνιστική, όταν ο Ολυμπιακός απέκτησε διαφορά 12 πόντων: τότε είχε διαδοχικές ήττες σε Ξάνθη, Ηρακλή, Λάρισα, Λιβαδειά και το 0-0 με τον Ιωνικό στη φιέστα.

• Φέτος; Με το που έφτασε η 23η αγωνιστική και έγινε το +10, αμέσως είχαμε την πρώτη απώλεια, με την ισοπαλία στον Πανιώνιο.

• Εγώ πραγματικά θα ήθελα να δοθεί ένα τέρμα σε αυτή την ιστορία κι ο Ολυμπιακός να συνεχίσει δυνατά ως το τέλος. Και να δοθεί ένα τέρμα φέτος, σε αυτό το «τώρα πατάμε φρένο»…

Πηγή: sportfm.gr