Facebook Pixel «Ο ασκός του Αιόλου»
| 2011-03-03 15:12:00

«Ο ασκός του Αιόλου»

«Ο ασκός του Αιόλου»

Ο Χρήστος Κοντός σχολιάζει στο blog του ότι η αναβολή του τελικού μπάσκετ, λόγω όσων έγιναν στο ποδοσφαιρικο ντέρμπι, θύμισαν πόσο θλιβεροί είμαστε που δεν μπορούμε να χαρούμε ένα παιχνίδι...

Στο ποδόσφαιρο δεν έχει άλλο ραντεβού ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό. Έχει όμως μπόλικα ακόμα στο μπάσκετ και στο βόλεϊ. Την πρόγευση την πήραμε ήδη. Αναβολή του τελικού στο μπάσκετ και ένας ημιτελικός βόλεϊ όπου αντί τα πιτσιρίκια να δώσουν ζωή με τις φωνές τους στον αγώνα, μας θύμισαν πόσο θλιβεροί είμαστε που δεν μπορούμε να χαρούμε ένα παιχνίδι χωρίς τους κυανόκρανους του ΟΗΕ να επιβάλλουν δια ροπάλου την τάξη.

Ποιους κυανόκρανους, δηλαδή; Ακόμα και οι επίλεκτες δυνάμεις του ΝΑΤΟ να είχαν αναλάβει δράση, παραμένει αμφίβολο αν θα μπορούσαν να συνυπάρξουν ειρηνικά στον ίδιο χώρο οι οπαδοί των δύο μεγάλων ομάδων.

Ο ασκός του Αιόλου έχει ανοίξει και οι αέρηδες μας πήραν και μας σήκωσαν. Διαβολομαζέματα, ανεμοσκορπίσματα που λένε και στο χωριό μου. Μαζεύεται αυτή η κατάσταση; Νομίζω πως όχι, είναι δύσκολο να γυρίσουμε σχετικά γρήγορα σε εποχές όπου έστω και με την παρουσία των οπαδών μόνο της μίας ομάδας στο γήπεδο, θα μπορούσε κανείς να στοιχηματίσει ότι το παιχνίδι θα τελειώσει.

Διαβάστε ολόκληρο το θέμα στο leoforos.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags