Facebook Pixel «Πήρε χάπια διαίτης ο Τουρέ»!
Ποδόσφαιρο
| 2011-03-04 18:01:00

«Πήρε χάπια διαίτης ο Τουρέ»!

«Πήρε χάπια διαίτης ο Τουρέ»!

Ο Αρσέν Βενγκέρ κατηγόρησε την σύζυγο του Κόλο Τουρέ για το γεγονός ότι ο Αφρικανός άσος της Μάντσεστερ Σίτι βρέθηκε «ντοπέ»!

Ο προπονητής της Άρσεναλ, στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε σήμερα, υποστήριξε πως ο ποδοσφαιριστής από την Ακτή Ελεφαντοστού εμπιστεύτηκε την γυναίκα του για να χάσει κιλά, με αποτέλεσμα να την… πατήσει.

«Ποτέ μην εμπιστεύεσαι τη γυναίκα σου! Ήθελε να ελέγξει το βάρος του γιατί είχε κάποια προβλήματα κι έτσι πήρε χάπια διαίτης από τη σύζυγό του. Ήταν λάθος, αφού έπρεπε να είναι περισσότερο προσεκτικός. Δεν πιστεύω ότι ήθελε να κάνει κάτι παράνομο», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Τον ξέρω χρόνια, είναι ένα παιδί πολύ ήσυχο, μένει πάντα σπίτι, οικογενειάρχης. Είμαι βέβαιος ότι δεν υπάρχει περίπτωση να πήρε αναβολικά για να βελτιώσει την απόδοσή του. Απλώς πιστεύω ότι έκανε λάθος, αφού ξέχασε να ρωτήσει: ‘Επιτρέπεται να πάρω αυτό το χάπι;’».

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Βενγκέρ ανακάλυψε τον Τουρέ στην Ακτή Ελεφαντοστού και τον έφερε σε ηλικία 21 ετών στους «κανονιέρηδες», όπου έμεινε επτά χρόνια.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags