05/03/11 - 15:50

"Ογκώδης και ψηλός ο …παραγκάρχης!"

Νέες δηλώσεις – φωτιά από τον Κούγια για τις "κασέτες". Κάνει λόγο για "νέο παραγκάρχη" τον οποίο περιγράφει ως ψηλό κι ογκώδη! "Ξέρω τι πουλάνε στον Μαρινάκη".

"Ογκώδης και ψηλός ο …παραγκάρχης!"
36.980views 0shares

Ο Αλέξης Κούγιας, με νέες δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό, FM100 της Θεσσαλονίκης και τον Κυριάκο Θωμαϊδη, αναφέρεται στο περίφημο θέμα με τις «κασέτες» λέγοντας…

«Αν ακούσετε τον παράγοντα, που είναι ογκώδης και ψηλός κι έχει και ομάδα της Σούπερ Λίγκας, θα καταλάβετε πολλά. Σιχάθηκα τον εαυτό μου, ακούγοντάς τον, είναι τόσο διπρόσωπος, τέτοιοι άνθρωποι τα έχουν ξεφτιλίσει τα παντελόνια που φοράνε. Μιλάμε για άνθρωπο, που διηγείται σε κάποιον, το λέει ο ίδιος, πως απειλούσε τον διαιτητή ότι θα βάλει Τσετσένους, Βούλγαρους, Ρουμάνους να τον σκοτώσουν.

Δεν ήξερε φυσικά ότι τον ηχογραφούσαν. Υπάρχει πλέον στο ποδόσφαιρο νέος παραγκάρχης και είναι αυτός. Έχω αηδιάσει με τις κασέτες αυτές που άκουσα. Δεν είναι η φωνή του Πιλάβιου. Γνωρίζω τα πάντα για την υπόθεση. Ο ογκώδης παράγοντας απειλεί διαιτητές και λέει ότι τους ορίζε. Ο Πιλάβιος έχει κάποιες αντιστάσεις. Ήδη στην ΕΠΟ ψάχνουν τον νέο Γκαγκάτση»,
τονίζει αρχικά.

«Γνωρίζω τα πάντα, γνωρίζω τι “πουλάνε” στον κ. Μαρινάκη», υπογραμμίζει ο Αλέλξης Κούγιας και συνεχίζει: «Μπορεί ο πρόεδρος να έχει καλές προθέσεις, άλλα έρχεται σε επαφή με λάθος ανθρώπους. Τον έβαλαν σε μια επαφή με κακοποιούς. Μια επανάληψη γεγονότων έχουμε, όπως γινόταν με τον Θωμά και τον Κόκκαλη και ακούγαμε το Αιγάλεω και ο Ολυμπιακός να κερδάνε...».

Ο κ. Κούγιας καταλήγει: «Γνωρίζω πως με επέλεξε ο Δαλούκας. Με συνέστησε στον Δαλούκα ο νέος παραγκάρχης, αυτός που θέλει να πάρει τη θέση του Θωμά Μητρόπουλου. Το παρασκήνιο έχει επίκεντρο την ΚΕΔ, υπάρχει βιομηχανία βρομερών παραγόντων, που ζουν από την ΕΠΟ, άνθρωποι του Γκαγκάτση, άνθρωποι που λένε ότι έφαγαν τον Θωμά και τον Βίκτορα.

Παίζονται παιχνίδια με στόχο τον Πιλάβιο, ο οποίος επεβλήθη από το περιβάλλον του Γκαγκάτση. Είναι έρμαιο της ομάδας Γκαγκάτση ο Πιλάβιος. Ο Μαρινάκης περιβάλλεται από ανθρώπους, που θα τον οδηγήσουν στην καταστροφή. Δεν έχει καταλάβει ότι τον παγιδεύουν φέρνοντάς τον σε επαφή με κακοποιούς, όπως έκαναν και με τον Κόκκαλη.

Αυτός που έχει τις κασέτες, γιατί είναι πολλές και όχι μία και τις έχω ακούσει, να τις δώσει. Είναι άνθρωπος που ανήκει στο περιβάλλον του ποδοσφαίρου γενικότερα.Οι μισοί από τους διαιτητές της Σούπερ Λίγκας, έχουν περάσει από την παράγκα, όπως ο Τεροβίτσας, ο Καλόπουλος, ο Λαμπρόπουλος

Πριν από δύο μέρες έγινε συνάντηση στο Χίλτον, συνάντηση που μιλά από μόνη της. Υπόσχονται στον Δαλούκα ότι θα ξαναγίνει διαιτητής ή θα πάρει δουλειά σε ΠΑΕ».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Από πού φυσάει ο Βοργιάς;

Φύσηξε Βοργιάς για το Μακάμπι - Ολυμπιακός! (ΒΙΝΤΕΟ)

«Ο Πιλάβιος ξέρει, αλλά δεν λέει τίποτα…»

Και υπουργική παρέμβαση για Βοργιά!

«Η φωνή του Πιλάβιου στην κασέτα…»