Facebook Pixel Καθάρισε με Αριέλ! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2011-03-06 17:48:00

Καθάρισε με Αριέλ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Καθάρισε με Αριέλ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Ιμπαγάσα μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο κι άλλαξε όλον τον Ολυμπιακό, 3-0 τον Εργοτέλη. Μοντέστο, Πάντελιτς και Μιραλάς οι σκόρερ. Έπιασε πέναλτι στο 1ο μέρος ο Πάρντο.

Ο Ολυμπιακός έφτασε το «12 στα 12» στο Φάληρο επικρατώντας με 3-0 του Εργοτέλη κι αύξησε -προσωρινά- τη διαφορά του από τον Παναθηναϊκό στο +13.

Όλα τα λεφτά ήταν ο Ιμπαγάσα, μια και ο Αργεντινός περνώντας με την έναρξη του δεύτερο ημιχρόνου αντί του (μέτριου) Ντουντού άλλαξε όλο τον Ολυμπιακό.

Οι «ερυθρόλευκοι» έγιναν καταιγιστικοί και πέτυχαν τρία γκολ με τους Μοντέστο (47’), Πάντελιτς (58’) και Μιραλάς (65’). Επανεμφάνιση για τον Φετφατζίδη, καλός αλλά… χασογκόλης ο Ρόμενταλ.

Δείτε τη LIVE εξέλιξη του αγώνα από τον sportdog:

90+2': Λήξη αγώνα.

82': Αλλαγή για τον Ολυμπιακό: Ο Φετφατζίδης αντικαθιστά τον Ζαϊρί.

79': Αλλαγή για τον Ολυμπιακό: Ο Μοϊσές περνάει στη θέση του Α. Παπαδόπουλου.

71': Ο Ρόμενταλ σπαταλά ακόμα μια ευκαιρία. Από το σημείο του πέναλτι σούταρε μόνος του, αλλά έστειλε την μπάλα απογοητευτικά άουτ.

68’: Τελευταία αλλαγή για τον Εργοτέλη. Ο Σαρρής περνάει στην θέση του Τζούνιορ.
 

63': Διπλή αλλαγή για τον Εργοτέλη. Οι Ρουμπάκης και Μπούντιμιρ πέρασαν στις θέσεις των Λεάλ και Ρομάνο, αντίστοιχα.

62’: Χαμένη ευκαιρία για τον Ολυμπιακό. Ο Ρόμενταλ φάτσα με το τέρμα, αλλά στέλνει την μπάλα στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.
 

65’: ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ! Ο Μοντέστο έβγαλε φοβερή ασίστ στον Μιραλάς, ο οποίος μέσα από την περιοχή δε δυσκολεύτηκε να κάνει το 3-0.

58’: ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ! Ο Πάντελιτς, μετά από πάσα του Ιμπαγάσα, με θαυμάσιο σουτ έξω από την περιοχή «εκτέλεσε» τον Δασκαλάκη.

47’: ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ! Η μπάλα στρώθηκε, μετά από κόρνερ, στον Μέλμπεργκ, ο οποίος έπιασε το σουτ κι η μπάλα αφού κόντραρε στο κεφάλι του Μοστέστο κατέληξε στα δίχτυα.

46’: Ο Βαλβέρδε διορθώνει τα κακώς κείμενα βάζοντας με την έναρξη του δεύτερου μέρους τον Ιμπαγάσα στη θέση του Ντουντού.

46': Έναρξη ημιχρόνου.

45+1: Ημίχρονο.

ΣΧΟΛΙΟ: Με δύο πρόσωπα ο Ολυμπιακός στο πρώτο ημίχρονο. Στο πρώτο 20ο λεπτό ήταν καλός, με σωστή κυκλοφορία και έβγαλε φάσεις. Στη συνέχεια, όμως, ο Εργοτέλης ισορρόπησε το παιχνίδι και κράτησε τους γηπεδούχους μακριά από την περιοχή του.

45’: Μεγάλη ευκαιρία για τον Ολυμπιακό! Ο Μέλμπεργκ με εντυπωσιακό σουτ από πλάγια θέση λίγο έλειψε να πετύχει γκολ για όσκαρ.

40': Σωστά ο Μήτσιος δε δίνει πέναλτι στο ανεπαίσθητο μαρκάρισμα του Φραγκουλάκη στον Μιραλάς που "βουτάει" πολύ εντυπωσιακά.

30': Το έπιασε ο Πάρντο! Ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού είπε "όχι" στο πέναλτι του Λεάλ.

29’: Πέναλτι υπέρ του Εργοτέλη! Ο Ζαϊρί κάνει άτσαλο μαρκάρισμα πάνω στον Βερπακόφσκις και ο διαιτητής Μήτσιος δίνει σωστά την παράβαση.

27’: Να και η πρώτη ευκαιρία για τον Εργοτέλη! Μετά από εκτέλεση κόρνερ, η μπάλα έφτασε στον Βερπακόφσκις, ο οποίος από το ένα μέτρο δεν μπόρεσε να γυρίσει την μπάλα προς την εστία.

18’: Απίστευτη ευκαιρία για τον Ολυμπιακό. Ο Ντουντού πήρε την μπάλα στην μικρή περιοχή, μετά από εκτέλεση κόρνερ, αλλά έστειλε την μπάλα πάνω στον Δασκαλάκη.

14’: Η πρώτη άξια λόγου ευκαιρία για χάρη του Ολυμπιακού. Οι παίκτες του Βαλβέρδε βγήκαν στην αντεπίθεση, ο Μιραλάς πάσαρε ωραία στον Ρόμενταλ και ο τελευταίος έστειλε με καλό σουτ την μπάλα στην εξωτερική πλευρά των διχτύων του Δασκαλάκη.

1' Έναρξη αγώνα.

Οι συνθέσεις:

Ολυμπιακός (Ερνέστο Βαλβέρδε): Πάρντο, Μανιάτης, Παπαδόπουλος (79' Μοϊσές), Μέλμπεργκ, Χολέμπας, Ντουντού (46' Ιμπαγάσα), Μοδεστό, Ζαιρί (82' Φετφατζίδης), Ρόμενταλ, Μιραλάς, Πάντελιτς.

Εργοτέλης (Νίκος Καραγεωργίου): Δασκαλάκης, Χίμπλινγκερ, Βίσιο, Αλεξόπουλος, Τζούνιορ (68' Σαρρής), Ρομάνο (63' Μπούντιμιρ), Κυριακίδης, Φραγκουλάκης, Λεάλ (63' Ρουμπάκης), Γιαλούσης, Βερπακόφσκις.

Στον πάγκο: Αθανασίου, Σασιασβίλι, Ρουμπάκης, Μπουντιμίρ, Σαρρής, Καρέλης, Χρυσοφάκης.

Διαιτητής: Μήτσιος (Ηπείρου)

Βοηθοί: Βασιλειάδης (Μακεδονίας), Τουμπακάρης (Αθηνών)
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags