Facebook Pixel Μουντιαλικός, νταμπλούχος και μικρός
| 2010-12-29 13:59:00

Μουντιαλικός, νταμπλούχος και μικρός

Μουντιαλικός, νταμπλούχος και μικρός

Ποιος είναι ο Ερικ Γέντρισεκ που ενδιαφέρει τον Παναθηναϊκό; Μπείτε και διαβάστε τα πάντα για τον 24χρονο Σλοβάκο φορ.

Ο 24χρονος επιθετικός γεννημένος στην Τρστένα της Σλοβακίας ανήκει στην γερμανική ομάδα και θα δοθεί στους πράσινους ως δανεικός αφού δεν μπορεί να βρεθεί θέση στην ενδεκάδα, όταν εκεί δεσπόζουν ο Ραούλ, ο Χούντελααρ και ο Φαρφάν. Ο Γέντρισεκ παίζει με άνεση και στις τρεις θέσεις της επίθεσης, αλλά του αρέσει να αγωνίζεται ως φουνταριστός.

Μόνο τυχαία δεν είναι η πορεία του Γέντρικσεν και παρότι είναι μικρός έχει πλούσια εμπειρία αφού έχει κατακτήσει ένα νταμπλ, ενώ έχει πάρει μέρος και στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Ομως. Θα ξετυλίξουμε σιγά – σιγά το κουβάρι της ποδοσφαιρικής (και όχι μόνο) καριέρας του.

Τίτλοι και διακρίσεις από νωρίς

Ο διεθνής φορ έδειξε από πολύ νωρίς το ταλέντο του καθώς σε ηλικία μόλις 18 ετών, αναδείχτηκε καλύτερος νέος παίκτης στο πρωτάθλημα της χώρας του για τη σεζόν 2002-03 με την φανέλα της Ρουζομπέροκ. Μάλιστα, από το 2003 υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο και έμεινε στα πάτρια εδάφη μέχρι το 2006. Έφυγε από την χώρα του όταν ήταν 20 χρονών και άφησε πίσω του ως κληρονομιά 30 γκολ σε 56 ματς. Επίσης, έφυγε ως νταμπλούχος και τη σεζόν 2005-06 ήταν πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα με 21 γκολ.

Περισσότερα στο gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags