Facebook Pixel «Πετρογκόλ» τα... απαγορευμένα
| 2011-03-13 14:27:00

«Πετρογκόλ» τα... απαγορευμένα

«Πετρογκόλ» τα... απαγορευμένα

Ο Αντώνης Πετρόπουλος πάτησε... play στη δική του κασέτα στο Καυταντζόγλειο πετυχαίνοντας δύο γκολ επί του Ηρακλή. Δείτε τα 5+1 «τραγούδια» του Έλληνα στράικερ.

Ένα κάθε 82'!

Αν επί Τεν Κάτε, Νιόπλια και Φερέιρα ο Παναθηναϊκός έπαιζε με 4-4-2 και όχι με βάση το 4-3-3 για εκείνον θα ήταν... ευλογία η συνύπαρξη με τον Τζιμπρίλ Σισέ. Η έλευση του «πυρηνικού όπλο» από τη Γαλλία σε συνδυασμό με το σύστημα που επιβάλλει έναν «φουνταριστό», δεν έκανε απλά δύσκολη την αποστολή του αλλά σχεδόν ακατόρθωτη.

Μένοντας αρκετό καιρό στη σκιά του «Τζιμπρίλιαντ» που δεν έχει σταματήσει να σκοράρει από την ώρα που ήρθε, κάθε δεκάλεπτο, τέταρτο, εικοσάλεπτο από τον Φερέιρα ήταν για εκείνον ευκαιρίες μιας ολόκληρης χρονιάς. Ελέω Σισέ, λοιπόν, ο Αντώνης Πετρόπουλος είναι ο ποδοσφαιριστής με τις λιγότερες ευκαιρίες.

Το προσωπικό του... cv, πάντως, για τη φετινή αγωνιστική περίοδο δείχνει δύο πράγματα. Ένστικτο «killer» και υπομονή. Σε 9 αγώνες στη Σούπερ Λιγκ μετράει 4 γκολ. Με απλά... μαθηματικά υπολογίζοντας τα 382' συμμετοχής, ένα τέρμα κάθε 82', δεύτερος σκόρερ του «τριφυλλιού» μαζί με Κατσουράνη και Λάζαρο.

Διαβάστε όλο το θέμα στο gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags