Facebook Pixel Επιχείρηση «προσγείωση» στον Ατρόμητο
| 2011-03-18 16:38:00

Επιχείρηση «προσγείωση» στον Ατρόμητο

Επιχείρηση «προσγείωση» στον Ατρόμητο

Αφήνουν πίσω τους στον Ατρόμητο την πρόκρισή τους στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος και επικεντρώνονται στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, όπου θέλουν την νίκη, προκειμένου να απομακρυνθούν από τις τελευταίες θέσεις.

Οι «κυανόλευκοι» βρίσκονται μόλις ένα βαθμό πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού και χρειάζονται τη νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ, που θα τους δώσει βαθιά «ανάσα», καθώς μάλιστα μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος ακολουθεί «βαρύ» αγωνιστικό πρόγραμμα.

«Είναι ένας πολύ σημαντικός αγώνας, μία μεγάλη μάχη και πρέπει να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας για να πάρουμε ‘ανάσα’ από τις τελευταίες θέσεις. Πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι, με τον ΠΑΟΚ να προέρχεται από αποκλεισμό και αυτό θα τον κάνει πιο συγκεντρωμένο και πιο δυνατό. Πρέπει να εμφανιστεί ο καλύτερος Ατρόμητος και όλες οι λεπτομέρειες να γίνουν υπέρ μας», δήλωσε στην ιστοσελίδα του συλλόγου ο Γιώργος Δώνης.

Στη σημερινή προπόνηση, ο Μιχαηλίδης ξεπέρασε τον τραυματισμό του και επέστρεψε στο κανονικό πρόγραμμα, ενώ ο Μπαζίνσκι ξεκίνησε προπόνηση με μπάλα, αλλά δεν υπολογίζεται για το ματς της Κυριακής, όπως και ο τιμωρημένος Τάτος. Η προετοιμασία της ομάδας θα ολοκληρωθεί αύριο και στη συνέχεια θα ανακοινωθεί και η αποστολή.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο τερματοφύλακας της ομάδας παίδων του συλλόγου, Νίκος Κόκκαλης βρίσκεται στην Πορτογαλία θα δοκιμαστεί για ένα δεκαήμερο από την Μπράγκα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags