Facebook Pixel Αυτό που κάνει ο Ντιόγκο, δεν υπάρχει!
| 2010-12-30 14:50:00

Αυτό που κάνει ο Ντιόγκο, δεν υπάρχει!

Αυτό που κάνει ο Ντιόγκο, δεν υπάρχει!

Θα σας τρελάνουμε τελείως… Διαβάστε αυτό που έχουμε να σας αποκαλύψουμε για τον Ντιόγκο, με αφορμή την πιθανή επιστροφή του στην Ελλάδα, και δεν θα το πιστεύετε. Δεν έχετε ακούσει ποτέ κάτι παρόμοιο.

Στον Ολυμπιακό, λοιπόν, όταν είχε πρωτοέρθει ο Βραζιλιάνος είχαν πάθει μεγάλη πλάκα. Είδαν κάτι, δηλαδή, οι άνθρωποι της ομάδας που δεν το είχαν ξανασυναντήσει ποτέ στην ζωή τους.

Ο Ντιόγκο από το μεράκι του για την μπάλα έκανε - την πρώτη σεζόν που ήταν σε καλή κατάσταση - μόνος του έξτρα προπόνηση σχεδόν κάθε μέρα. Αυτό, βέβαια, δεν είναι κάτι ασυνήθιστο. Ειδικά για τους Βραζιλιάνους που ξυπνάνε και κοιμούνται με μια μπάλα αγκαλιά. Το ευχαριστιούνται, δηλαδή. Δεν το θεωρούν αγγαρεία.

Το φοβερό ήταν άλλο. Ήταν, λοιπόν, ο Ντιόγκο στο βοηθητικό του Ρέντη αργά το απόγευμα με τους προβολείς ανοιχτούς κι έκανε ολομόναχος διάφορες ασκήσεις με την μπάλα. Όποτε σούταρε, όμως, και το τόπι έμπαινε στα δίχτυα (με άδεια τα γκολπόστ από τερματοφύλακα), ο Βραζιλιάνος άρχισε να πανηγυρίζει, σα να πέτυχε κανονικό γκολ! Μόνος του!

Τον έβλεπαν κάποιοι παράγοντες και άνθρωποι του τιμ και είχαν χαζέψει! Στην αρχή αυτό ερμηνεύτηκε ως μεγάλη κι αλανιάρικη αγάπη για την μπάλα και σαν παιδική λαχτάρα να χαίρεται ακόμα και τα γκολ που βάζει σε ατομική προπόνηση δίχως καν τερματοφύλακα.

Αργότερα, κάποιοι πιο… κακεντρεχείς άρχισαν να λένε ότι «αφού δεν βάζει γκολ στα κανονικά ματς, γι’ αυτό πανηγυρίζει όταν σκοράρει έστω και στο βοηθητικό!». Ό,τι κι αν συμβαίνει, στον Ολυμπιακό είχαν μείνει με το στόμα ανοιχτό τους πρώτους μήνες παρουσίας του Ντιόγκο στο λιμάνι.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags