Facebook Pixel Τις «αδερφές» τις υπογράφει και ο πρόεδρος;
| 2011-03-26 16:12:00

Τις «αδερφές» τις υπογράφει και ο πρόεδρος;

Τις «αδερφές» τις υπογράφει και ο πρόεδρος;

Καυστική η ανακοίνωση της «Original» για τους διοικούντες την ΑΕΚ. Το ζήτημα, όμως, που προκύπτει μία ακόμα φορά, είναι αν συμφωνεί η Ερασιτεχνική και ο... Χατζηχρήστος.

Όπως έγραψε προηγουμένως ο σκύλος, ο μεγαλύτερος σύνδεσμος οργανωμένων οπαδών του συλλόγου εξέδωσε μία (ακόμα) αιχμηρή ανακοίνωση για τις «κεφαλές» της ομάδας. Και δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο, αλλά υποθέτουμε ούτε η τελευταία, με βάση όσα συμβαίνουν στην ομάδα.

Ένα ζήτημα που προκύπτει όμως είναι κατά πόσο προσυπογράφει αυτές τις ανακοινώσεις και ο Χατζηχρήστος, που από τη μία είναι ηγέτης της «Original» αλλά από την άλλη πρόεδρος της Ερασιτεχνικής και μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ.

Έστω και κατ’ ανάγκην, όπως υποστηρίζει ο ίδιος, δεν παύει να έχει θεσμικό ρόλο στην ΠΑΕ και τη "μάνα ΑΕΚ" και αυτές οι κινήσεις… αντιφάσκουν. Εκτός αν δεν αποδέχεται τις επίσημες ανακοινώσεις του συνδέσμου. Σε διαφορετική περίπτωση δεν θα ήταν σωστό να αντιδράσει η διοίκηση του συλλόγου; Ή ακόμα και να πάρει θέση ο ίδιος ο Χατζηχρήστος;

Το αναφέρουμε τώρα, καθώς η σημερινή ανακοίνωση δείχνει να ξεφεύγει από τα όρια με τους χαρακτηρισμούς προς τους Αδαμίδη και Δημητριάδη, που είναι λογικό να προκαλέσει την αντίδρασή τους (να δούμε αν θα γίνει, όμως… ). Εκτός αν έχουν σηκώσει άπαντες λευκή πετσέτα και μένουν με τα χέρια σταυρωμένα μέχρι να τελειώσει το φετινό πρωτάθλημα-μαρτύριο και έπειτα... έχει ο Θεός.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags