Facebook Pixel Μπλοκάρει η ΕΠΟ την αδειοδότηση της ΑΕΚ;
| 2011-03-31 12:31:00

Μπλοκάρει η ΕΠΟ την αδειοδότηση της ΑΕΚ;

Μπλοκάρει η ΕΠΟ την αδειοδότηση της ΑΕΚ;

Εγγυητική επιστολή ύψους 7 εκατ. ευρώ ζήτησε η ΕΠΟ από την ΑΕΚ, µία µόλις ηµέρα πριν εκπνεύσει η προθεσµία υποβολής των εγγράφων για την αδειοδότηση!

Η ΕΠΟ λοιπόν ζήτησε αυτήν την εγγυητική επιστολή για να καλυφθεί ότι η ΠΑΕ ΑΕΚ θα αποπληρώσει όλους αυτούς µε τους οποίους έχει κάνειδιακανονισµό και τους οφείλει χρήµατα. Το θέµα είναι ότι η Ποδοσφαιρική Οµοσπονδία ζητά αυτήν την εγγυητική µόνοαπό την ΑΕΚ (έτσι τουλάχιστον είχαν πληροφορηθεί οι άνθρωποί της µέχρι χθες) και ότι το κάνει αυτό µόλις µία ηµέρα πριν λήξει η προθεσµία.

Φυσικά ηκιτρινόµαυρη διοίκηση δεν είναι δυνατόν να βρει µία τέτοια επιστολή και µάλιστα την ύστατη στιγµή. Ποιος θα τη βγάλει και κυρίως ποιος θα εγγυηθεί για να εκδοθεί αυτή, την ίδια στιγµή που η ΠΑΕ ΑΕΚ παλεύει µέχρι σήµερα να πάρει όλες τις υπογραφές και να έχει όλα τα έγγραφα στα χέρια της.

ΑΚΡΟΒΑΤΕΙ!

Σε µία κλωστή κρέµεται πλέον η αδειοδότηση της ΑΕΚ για την επόµενη χρονιά, αφού σήµερα εκπνέει η προθεσµία υποβολής των απαραίτητων εγγράφων στην ΕΠΟ για να πάρει την άδεια συµµετοχής γιατην επόµενη χρονιά στο ελληνικό πρωτάθληµα και στην Ευρώπη. Μέχρι την τελευταία στιγµή, η διοίκηση της Ενωσης προσπαθεί να συµπληρώσει τα απαραίτητα χαρτιά για να τα καταθέσει στην ΕΠΟ και αυτή µε τη σειρά της στην UEFA. Ο Νίκος Νοτιάς έστειλε χθες το απαραίτητο έγγραφο για να πάρει η ΑΕΚ τα χρήµατα, αλλά τελικά αργά χθες το απόγευµα αποδείχτηκε ότι ήταν 400.000 ευρώ και ότι για να καλύψει το ποσοστό του έπρεπε να αποστείλει επιπλέον 325.000 ευρώ.

Ο Σταύρος Αδαµίδης επικοινώνησε µαζί του και ο Xιώτης εφοπλιστής τού είπε ότι θα στείλει σήµερα την τελευταία δόση των χρηµάτων. Η διοίκηση της ΠΑΕ πληρώνει συνεχώς ποδοσφαιριστές, νυν και πρώην, διάφορα στελέχη, πιστωτές, δηµόσιες υπηρεσίες και όλους αυτούς στους οποίους οφείλονται χρήµατα. Οι ποδοσφαιριστές έχουν υπογράψει στην πλειονότητά τους, εκτός από δύο ξένους και ο Αδαµίδης θεωρεί ότι και αυτοί θα βάλουν σήµερα την υπογραφή τους. Φυσικά εκκρεµότητες υπάρχουν ακόµα αρκετές, όπως για παράδειγµα στην ερασιτεχνική. Από τα χρήµατα που πήρε η διοίκηση και πληρώνει κάποια θα πάνε στη «µάνα» ΑΕΚ.

Το θέµα είναι ότι τα περιθώρια τελείωσαν και ότι η κιτρινόµαυρη εταιρεία παλεύει την ιστορία της αδειοδότησης µέχρι την τελευταία στιγµή και αν ο Νοτιάς δεν κάνει πράξη την αποστολή των υπόλοιπων 325.000 ευρώ, η Ενωση θα βρεθεί σε εξαιρετικά δύσκολη θέση, αφού δεν θα µπορέσουν να ολοκληρωθούν οι πληρωµές.

Τα πάντ αδηλαδή κρέµονται από µία κλωστή, απότις διαθέσεις όλων αυτών που τους οφείλονται χρήµατα. Οι επαφές του Αδαµίδη είναι συνεχείς και προσπαθεί να πάρει τις απαραίτητες υπογραφές. Το κακό είναι ότι συνεχώς προκύπτουν προβλήµατα και εµφανίζονται διάφοροι που ζητούν χρήµατα.

Σήµερα λοιπόν θα φανεί αν θα πάρει το χαρτί η ΑΕΚ. Σε διαφορετική περίπτωση οι συνέπειες θα είναι τεράστιες.

ΠΗΓΗ: ΤΑ ΝΕΑ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags