Facebook Pixel Πόσων ετών είναι ο "νέος Βίντιτς" Άντι Λι; (BINTEO)
| 2011-04-01 15:30:00

Πόσων ετών είναι ο "νέος Βίντιτς" Άντι Λι; (BINTEO)

Πόσων ετών είναι ο "νέος Βίντιτς" Άντι Λι; (BINTEO)

Ο "βράχος του Ερυθρού Αστέρα" έχει προταθεί σύμφωνα με δημοσιεύματα στον Ολυμπιακό. Είναι 20χρονος και "νέος Βίντιτς" ή 26χρονος και νέος ...Φέλιξ Αμποάγκουε;

Ο Γκανέζος αμυντικός είναι το "νέο μεγάλο αστέρι" της ομάδας του Βελιγραδίου και προσφέρθηκε στον πρωταθλητή Ελλάδος από τη διοίκηση των Σέρβων λόγω και της "κολεγιάς" που έχει γίνει μεταξύ των δύο ομάδων.

Είπανε λέει οι του Ερυθρού Αστέρα στον Ολυμπιακό ότι ο αφρικανός είναι ο "νέος Βίντιτς" και προφανώς κάποιοι στον Πειραιά το "χάψανε". Το καλό όμως δεν σας το είπαμε. Προτάθηκε ως 20χρονος ενώ είναι 26χρονος...

Ακόμα και στην ιστοσελίδα του Ερυθρού Αστέρα αναφέρεται ως 20χρονος, κάτι που δεν ισχύει σε καμία περίπτωση βλέποντας και τις σακούλες κάτω από τα μάτια του στη φωτογραφία που φιλοξενείται στο επίσημο σάιτ των Σέρβων.

"His date of birth is a matter of controversey. Some records claim he was born on 1990 while others suggest 1985", αναφέρουν κάποια δημοσιεύματα σε Ευρώπη και Αφρική.

Εσείς τι λέτε; Είναι 20χρονος και "νέος Βίντιτς" ή 26χρονος και νέος... Φέλιξ Αμποάγκουε; Ας περιμένουμε να τον πάρει ο Ολυμπιακός για να μάθουμε.

Δείτε τον σε δράση...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags