Facebook Pixel Αμαλφιντανό ή …μαϊντανός; (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2011-04-04 11:30:00

Αμαλφιντανό ή …μαϊντανός; (ΒΙΝΤΕΟ)

Αμαλφιντανό ή …μαϊντανός; (ΒΙΝΤΕΟ)

Είναι ψηλά στη λίστα από Γαλλία του Ολυμπιακού. Τον παρακολούθησε το Σάββατο από κοντά ο Νινιάδης. Τι παίκτης είναι, όμως, o Μοργκάν Αμαλφιντανό; Scouting report by sportdog.

Ο Μοργκάν Αμαλφιντανό ακούγεται ως μεταγραφικός στόχος του Ολυμπιακού εδώ και δύο μήνες περίπου. Σίγουρα εκτός από τους σκάουτερς του Ολυμπιακού λίγοι από την Ελλάδα έχουν προσωπική άποψη για τις δυνατότητες-ικανότητες του Γάλλου.

Ο μέσος της Λοριάν αγωνίστηκε στο εκτός έδρας ματς με την Παρί Σεντ Ζερμέν (0-0) και ο sportdog είχε τα μάτια καρφωμένα πάνω του. Αγωνίστηκε ως κεντρικός μέσος και άλλαζε συνεχώς θέσεις αφού βρισκόταν μια αριστερά, μια δεξιά και πότε ακόμα και στην κορυφή της επίθεσης.

Έδειξε πολύ κοντρολαρισμένος παίκτης με άριστη τεχνική κατάρτιση. Βλέπει γήπεδο και έχει καλές μεταβιβάσεις. Ψάχνει την κάθετη πάσα συνεχώς, δεν κρύβεται και σουτάρει με το δυνατό δεξί του σε κάθε ευκαιρία.

Ξέρει να κρατάει την μπάλα και δύσκολα του την παίρνεις από τα πόδια, ενώ του αρέσει να παίξει με τη μία τους συμπαίκτες του. Είναι αρκετά γρήγορος παίκτης που αγωνίζεται στον άξονα, έχει ντρίπλα σε νορμάλ επίπεδα, αλλά υστερεί στις προσωπικές μονομαχίες λόγω σωματοδομής.

Στο συγκεκριμένο ματς δεν φάνηκε παίκτης πρεσάρει ή μαρκάρει μανιασμένα κι αδιάκοπα, αλλά κινείται συνεχώς χωρίς την μπάλα.

Στον Ολυμπιακό θα ήταν ένα εργαλείο τύπου Φουστέρ, αλλά σε καμία περίπτωση δεν χωράει στα …παπούτσια του Ιμπαγάσα!

Δείτε όμορφα γκολ που έχει πετύχει στο παρελθόν ο Αμαλφιντανό...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags