Facebook Pixel "Κάντε υπομονή για Ερνέστο"
| 2011-04-06 08:35:00

"Κάντε υπομονή για Ερνέστο"

"Κάντε υπομονή για Ερνέστο"

Δύο ρεπόρτερ της ιδιαίτερης πατρίδας του Βαλβέρδε μιλούν για τα δεδομένα της παραμονής του Βάσκου στον Ολυμπιακό. "Αν φύγει ο Καπαρός, η Αθλέτικ θα κινηθεί για τον Ερνέστο".

Η εφημερίδα "ΦΩΣ" επικοινώνησε με δύο ρεπόρτερ από την ιδιαίτερη πατρίδα του Βάσκου τεχνικού, τον Πάκο Ρουίς της «Deia» και τον Ρομπέρτο Πάσις της «Correo».

Ο Πάκο Ρουίς τόνισε: «Η αλήθεια είναι ότι μπερδευτήκαμε με την τοποθέτηση του Βαλβέρδε μετά τοπ τελευταίο ματς του Ολυμπιακού. Περιμέναμε ότι θα έλεγε πως μένει στην Ελλάδα, αλλά δεν το ακούσαμε ποτέ αυτό. Το μόνο που γνωρίζουμε είναι ότι η διοίκηση της Αθλέτικ δεν έχει έρθει σε καμία επαφή μαζί του. Να ξέρετε όμως ότι ο Ερνέστο είναι αγαπητός στο Μπιλμπάο. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα αναλάβει και την τεχνική ηγεσία. Το επαναλαμβάνω, δεν έχουμε καμία ενημέρωση από την Αθλέτικ ότι συζητάει με τον Βαλβέρδε, γιατί πολύ απλά έχουν στρέψει την προσοχή τους στο πως θα τελειώσει η σεζόν και στο πως θα βγει η ομάδα στην Ευρώπη.

Από εκεί και πέρα, αν ο Βαλβέρδε αποφασίσει τελικά να αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό και η Αθλέτικ δεν ανανεώσει το συμβόλαιο του Καπαρός, τότε λογικά θα κινηθεί προς τον Ερνέστο. Όμως θα πρέπει να περιμένουμε. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό».

Ο Ρομπέρτο Πάσις από την μεριά του, δήλωσε: «Ο Ερνέστο δεν έχει μιλήσει με την Αθλέτικ, και από όσο είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, δεν έχει μιλήσει με καμία άλλη Ισπανική ομάδα. Και εμείς περιμένουμε τις εξελίξεις με τον Ολυμπιακό και αναγκαστικά θα κάνουμε υπομονή δύο εβδομάδες. Εμάς πάντως μας έλεγε ότι περνάει υπέροχα στην Ελλάδα και πως στον Ολυμπιακό τον αγαπάει ο πρόεδρος και ο κόσμος. Πήρε άλλο ένα πρωτάθλημα με τον Ολυμπιακό και αυτό είναι στα συν του. Τώρα δεν ξέρουμε τελικά τι θα αποφασίσει. Δεν μπορούμε να είμαστε εκατό τοις εκατό σίγουροι μετά την τοποθέτηση που έκανε μόλις ολοκληρώθηκε το ματς στο πρόσφατο παιχνίδι του Ολυμπιακού.

Γενικώς είναι ένας άνθρωπος που τιμάει το συμβόλαιό του και την υπογραφή του. Στο Μπιλμπάο έχει πολλούς θαυμαστές. Έχει παίξει ποδόσφαιρο στην Αθλέτικ, πριν από έξι χρόνια προπονούσε την ομάδα και έχει μόνο φίλους εδώ. Όλοι μας θα πρέπει να κάνουμε υπομονή».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags