Facebook Pixel Και τώρα, οι δυο τους!
| 2011-04-06 10:05:00

Και τώρα, οι δυο τους!

Και τώρα, οι δυο τους!

Λένε ότι η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο. Σάκης Τσιώλης και Αχιλλέας Μπέος, 48 μέρες μετά το επίσημο τέλος, θα έχουν την ευκαιρία αυτή την Κυριακή να νιώσουν αυτό το συναίσθημα.

Ο αγώνας της προτελευταίας αγωνιστικής του Άρη με τον Ολυμπιακό Βόλου εκτός του ότι μπορεί να κρίνει την πεντάδα, δίνει και την ευκαιρία στον προπονητή των Κιτρίνων να πάρει άτυπη… ρεβάνς για το αντίο από τον πάγκο της πρώην του ομάδας. Και φυσικά, να δώσει μια αγωνιστική απάντηση στον πρόεδρο του Ολυμπιακού Βόλου, ο οποίος εν ολίγοις πιστώθηκε το μεγαλύτερο κομμάτι της εξαιρετικής πορείας της ομάδας του. Και, αναφέρθηκε κάπως υποτιμητικά σε κάποια σημεία του λόγου του, στον Σάκη Τσιώλη.

Όμως και από την πλευρά του ο Αχιλλέας Μπέος ήταν ενοχλημένος από ατάκες του Καρδιτσιώτη προπονητή, που αφορούν και οφειλές, και θέλει να αποδείξει ότι με τον Μάκη Κατσαβάκη στο τιμόνι ο Μπέος παραμένει… εξαιρετικός καπετάνιος του Βόλου! Μην ξεχνάμε ακόμη ότι είναι η ευκαιρία τους για κάτι πολύ καλό φέτος (έξοδος στην Ευρώπη μέσω των πλέι οφ).

Ας θυμηθούμε λίγο την κόντρα του Μπέου με τον Τσιώλη, δηλώσεις και τη διαφορετικότητα του χαρακτήρα τους.

Διαβάστε ολόκληρο το θέμα στο gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags