Facebook Pixel "Κάθε υγιής ...άρρωστος θέλει Βαλβέρδε"!
| 2011-04-06 15:06:00

"Κάθε υγιής ...άρρωστος θέλει Βαλβέρδε"!

"Κάθε υγιής ...άρρωστος θέλει Βαλβέρδε"!

Στις πιθανότητες παραμονής του Βαλβέρδε στον Ολυμπιακό αναφέρθηκε με δηλώσεις του ο διευθύνων σύμβουλος της «Bilstein» και εκ των χορηγών της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Ντίνος Χωριατάκης. "Το πρόβλημα είναι οικογενειακό".

Ο κ. Χωριατάκης που έδωσε το παρών στο χθεσινό (5/4) γεύμα που παρέθεσε ο Βαγγέλης Μαρινάκης στους χορηγούς της ομάδας, μίλησε στον «Sentra 103.3», λέγοντας ότι το πρόβλημα με τον Ισπανό τεχνικό είναι καθαρά οικογενειακό...

Αρχικά είπε: «Κάθε υγιείς άρρωστος Ολυμπιακός, σίγουρα θα ήθελε ο Βαλβέρδε να παραμείνει στον Ολυμπιακό. Βεβαίως αυτή είναι μια καθαρά προσωπική του απόφαση. Με δεδομένο ότι ο Ολυμπιακός έχει ήδη πάρει το πρωτάθλημα, το κλίμα στο τραπέζι ήταν πολύ χαλαρό. Ολοι μας του εκφράσαμε τον σεβασμό που αισθανόμαστε απέναντί του για την πολύ καλή δουλειά που έκανε στην ομάδα. Εκείνος από την πλευρά του δέχθηκε με ευχαρίστηση τα όσα του είπαμε και χαμογελώντας εξέφρασε ευγνωμοσύνη του».

Συνεχίζοντας ο κ. Χωριατάκης αναφέρθηκε στην εκτίμησή του για τις πιθανότητες παραμονής του Ισπανού τεχνικού στον «ερυθρόλευκο» πάγκο:

«Πιστεύω ότι ο Βαλβέρδε θέλει να μείνει στον Ολυμπιακό. Δεν ξέρω όμως αν μπορεί οικογενειακά να μείνει. Χτες διαβάζοντας εφημερίδες θα έλεγα ότι οι πιθανότητες παραμονής του είναι πολύ λίγες. Σήμερα μετά το τραπέζι που είχαμε θα έλεγα ότι οι πιθανότητες είναι 50-50. Αυτή τη στιγμή ο Βαλβέρδε ψάχνει τρόπους για να παραμείνει στον Ολυμπιακό. Το θέμα είναι καθαρά οικογενειακό και δεν έχει να κάνει με το οικονομικό. Εκτίμησή μου είναι ότι ό,τι ζητήσει ο Βαλβέρδε από τον κ. Μαρινάκη θα γίνει δεκτό».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags