07/04/11 - 10:46

Άγαλμα η «κακή στιγμή» του Βασιλιά της Ποπ (ΦΩΤΟ)

Με ποικίλους και ξεχωριστούς τρόπους οι φαν του αείμνηστου Michael Jackson, προσπάθησαν να αποτίσουν έναν ύστατο φόρο τιμής στον αγαπημένο τους τραγουδιστή, μετά τον θάνατό του...

Άγαλμα η «κακή στιγμή» του Βασιλιά της Ποπ (ΦΩΤΟ)
51.541views 0shares

Άλλοι του έγραψαν τραγούδια, άλλοι τον ζωγράφισαν, ενώ κάποιοι έφτιαξαν αγάλματα προς τιμήν του. Σήμερα, μια ανατρεπτική απεικόνιση του τραγουδιστή έρχεται να προκαλέσει πολλές αντιδράσεις.

Το άγαλμα, που κοσμεί την εξωτερική πλευρά του «The Premises Studios» στο Λονδίνο και έχει τίτλο «Madonna and Child» είναι σε πραγματικό μέγεθος και αποτυπώνει τη θρυλική πλέον στιγμή στο Βερολίνο το 2002, όταν ο Michael κρέμασε τον γιο του Prince Michael II από το παράθυρο.

Το άγαλμα είναι της Σουηδής καλλιτέχνιδας Maria von Kohler και έχει ήδη ξεσηκώσει πολλά αρνητικά σχόλια, που ως επί το πλείστον στοχεύουν τα στούντιο, στα οποία κατά καιρούς έχουν ηχογραφήσει οι Arctic Monkeys, Amy Winehouse, Al Green και Nina Simone.

Το διαδίκτυο γέμισε αυτόματα με εκατοντάδες forums στα οποία οι θαυμαστές του Βασιλιά της Ποπ ρίχνουν φαρμάκι για το ιδιότυπο αυτό έργο τέχνης. Μάλιστα, ένας από αυτούς σχολίασε χαρακτηριστικά: «Το πιο αποκρουστικό και άρρωστο πράγμα που θα μπορούσε ποτέ να γίνει στο Λονδίνο».

Πηγή: protothema.gr