Facebook Pixel Ο παλιός είναι αλλιώς, ο νέος ωραίος και ο sportdog για ΟΛΟΥΣ!
| 2011-01-03 16:49:00

Ο παλιός είναι αλλιώς, ο νέος ωραίος και ο sportdog για ΟΛΟΥΣ!

Ο παλιός είναι αλλιώς, ο νέος ωραίος και ο sportdog για ΟΛΟΥΣ!

Επισκέπτες του sportdog, παλιοί και νέοι, αλλάζετε την ...ιστορία! Ενώ μέχρι πρόσφατα ήταν γνωστό πως ο σκύλος είναι ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου, πλέον όλοι σας είστε οι καλύτεροι φίλοι του σκύλου! Κάτι που αποδεικνύεται και ...στατιστικώς!

Όλοι μαζί, ο πυρήνας των παλιών, αγαπημένων φίλων του sportdog, σε συνδυασμό με τους χιλιάδες νέους επισκέπτες του ανανεωμένου site, έχετε καταφέρει να δημιουργήσετε διαδοχικά ρεκόρ επισκεψιμότητας, ακόμα και στις μέρες των γιορτών!

Εσάς, τους παλιούς φίλους, οι οποίοι προφανώς σοκαριστήκατε από τη ...βόμβα που έπεσε στο παλιό site στις 17 του περασμένου Δεκεμβρίου, ο sportdog θέλει να σας ευχαριστήσει διπλά, κυρίως για τα ...μπινελίκια σας. Βλέπαμε τις αντιδράσεις, διαβάζαμε τις συζητήσεις στα διαδικτυακά γκρουπ που αναπολούσαν την παλιά μορφή και λαμβάναμε υπόψη τις παρατηρήσεις σας. Ωστόσο, οφείλαμε να υποστηρίξουμε την απόφαση αλλαγής και να αποδείξουμε, όσο πιο γρήγορα γινόταν, πως όλα αυτά (ακόμα και η πρόσκαιρη γκρίνια) έγιναν για καλό. Πως το νέο sportdog θα πετύχει το στόχο του...

Ποιος ήταν αυτός; Να φτιάξουμε ένα ΑΛΛΟ site. Ένα διαφορετικό site. Ένα site που δεν υπήρχε.

Γρήγορο, δυναμικό, αποκαλυπτικό, ευχάριστο, διασκεδαστικό. Ένα site με δικό του, σκυλίσιο χαρακτήρα.

Όπως μας δείχνετε με τα διαδοχικά ρεκόρ επισκεψιμότητας, είμαστε πολύ κοντά στο στόχο μας. Το νέο sportdog ...χαλάει κόσμο. Συζητιέται στην πιάτσα, αγαπιέται στο Internet, γίνεται καθημερινά σημείο αναφοράς για τα πολλά και διάφορά θέματά του, αλλά και για τον τρόπο διαχείρισής τους.

Και φυσικά αλλάζει τα δεδομένα του, καθώς σύμφωνα με τα πρώτα στατιστικά στοιχεία που έχουμε στα χέρια μας, ήδη ξεπεράσαμε σε επισκεψιμότητα τέσσερα ελληνικά αθλητικά site, ενώ σύμφωνα με τις μετρήσεις του συστήματος "Alexa" ανεβήκαμε από την 105η στην 82η θέση των ιστοσελίδων του ελληνικού Internet.

Αυτά, όμως, είναι μόνο όσα έγιναν μέσα σε δύο εβδομάδες. Γιατί ...ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΙΔΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ!

Τα καλύτερα έρχονται και κάπου εδώ σας αφήνουμε για να τα ...φέρουμε. Τα γεγονότα τρέχουν κι ο σκύλος τρέχει ξοπίσω τους για να μυρίσει τα ίχνη τους.

Ευχαριστούμε πολύ, κουνάμε την ουρά μας χαρούμενα και πάμε παρακάτω, να γαβγίσουμε και - όπου χρειαστεί - να δαγκώσουμε!

Προς το παρόν, απολαύστε τον σκύλο εν ώρα εργασίας, στο βίντεο που συνοδεύει το κείμενο...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags