12/04/11 - 08:24

"Δεν είναι οικονομικό... "

Ο μάνατζερ του Μπλάνκο έχει βαλθεί να τρελάνει κόσμο με τις δηλώσεις του, καθώς τώρα υποστηρίζει ότι ο πελάτης του ήθελε να μείνει στην ΑΕΚ αλλά και ότι το θέμα της αποχώρησης δεν είναι οικονομικό!

"Δεν είναι οικονομικό... "
55.193views 0shares

Ο ατζέντης του Αργεντινού φορ παραχώρησε δηλώσεις στη "Sportday" και αναφέρθηκε σε ένα περιστατικό που είχε ο "Ζορό" με οπαδό, επειδή δεν ανανέωσε το συμβόλαιό του. Αλλά και στο ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού και καμίας... 10αριάς ακόμα ομάδων:

«Θεωρώ τυχαίο το γεγονός ότι δεν έπαιξε (σε ερώτηση αν ο λόγος είναι η μη ανανέωση του συμβολαίου) δεν μπορώ να εισχωρήσω σε τεχνικά ζητήματα, προφανώς κάποιος άλλος επιθετικός ήταν σε καλύτερη κατάσταση και ο προπονητής τον προτίμησε».

Για το «διαζύγιο» με την ΑΕΚ: «Ο Μπλάνκο πάντα ήθελε να μείνει στην ΑΕΚ. Αλήθεια έλεγε. Δεν είναι θέμα χρημάτων. Πρέπει να εξασφαλίσει βέβαια την οικογένειά του και γι’ αυτό ψάχνουμε την καλύτερη δυνατή πρόταση. Όμως εμείς είχαμε συμφωνήσει με τον Θανόπουλο μέχρι το 2013. Αν είχε υπογράψει τότε θα είχε ανανεώσει. Μετά όμως ο πρόεδρος άλλαξε άποψη και η πρόταση μειώθηκε πάρα πολύ. Προσαρμόστηκε στα νέα δεδομένα της ομάδας, δεν το κατηγορώ γι’ αυτό. Τον καταλαβαίνω απόλυτα και του το είπα. Προσπαθεί να κάνει το καλύτερο δυνατό με τα σφιχτά οικονομικά δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί. Το ήξερα και δεν ζήτησα να την βελτιώσει. Του είπα όμως ότι ο Μπλάνκο αξίζει καλύτερη πρόταση βάσει όσων έχει πετύχει και από τη στιγμή που η ΑΕΚ δεν μπορεί να του την προσφέρει, ψάχνουμε αλλού».

Για την επίθεση οπαδού: «Μου είπε ο Μπλάνκο ότι το Σάββατο που ήταν στο ξενοδοχείο της Λάρισας τον έβρισε ένας οπαδός γιατί δεν ανανέωσε. Είναι σκασμένος. Ήταν η πρώτη φορά που οπαδός της ΑΕΚ καταφέρθηκε εναντίον του και δεν μπορούσε να το πιστέψει. Στενοχωρήθηκε γιατί είναι δεμένος με τον κόσμο και του είναι ευγνώμων για την αγάπη του. Τα έχει δώσει όλα για την ομάδα και θα συνεχίσει να ιδρώνει τη φανέλα μέχρι την τελευταία μέρα.

Από τη στιγμή που βλέπει πως η επιθυμία του να μείνει δεν εκπληρώνεται, το όνειρό του είναι να αποχαιρετήσει τον κόσμο της ΑΕΚ με ένα γκολ και μία κούπα στον τελικό του Κυπέλλου. Θα ήταν το ιδανικό φινάλε σε μία τετραετία που θα του μείνει αξέχαστη. Θέλει αν φύγει να έχει βοηθήσει με τα γκολ του σε έναν τίτλο, αν και ο ίδιος αισθάνεται πρωταθλητής με την ΑΕΚ…»

Για το παράπονο του Μπλάνκο: «Δεν αισθάνθηκε ότι η ΑΕΚ ήθελε να τον κρατήσει, και είναι λογικό να ενοχλείται όταν λίγες μέρες μετά την τελευταία πρόταση ανανέωσης δέχεται την πρόταση της Λοκομοτίβ. Τι να σκεφτεί όταν του κάνουν πρόταση ανανέωσης και παράλληλα εξουσιοδοτούν μάνατζερ να του βρουν ομάδα να τον πουλήσουν πριν το καλοκαίρι; Παρά ταύτα θέλει να φύγει σαν φίλος και αν αλλάξουν τα πράγματα μετά από 2-3 χρόνια να επιστρέψει και γιατί όχι να κλείσει την καριέρα του στην ΑΕΚ. Πιστεύει ότι αφήνει κάτι στη μέση και θέλει να ολοκληρωθεί ο κύκλος του στην ομάδα».

Για τον Παναθηναϊκό: «Δεν καταλαβαίνω γιατί πήρε τόση έκταση το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού. Μιλάμε με δύο ομάδες από το Μεξικό, με Ρωσικές ομάδες, ομάδες από το Κατάρ και έχουμε κανονίσει ραντεβού σήμερα για να μιλήσουμε με Ιταλικές και Ισπανικές ομάδες. Ο Παναθηναϊκός απλά εκδήλωσε το ενδιαφέρον του, κάτι πολύ φυσιολογικό για μία ελληνική ομάδα. Τόσα γκολ έχει βάλει».

Για το μέλλον του «Ζορό» : «Αλλά για να είμαι ειλικρινής δεν νομίζω του χρόνου να παίζει στην Ελλάδα. Ο ίδιος θέλει να αλλάξει κάτι και να μείνει στην ΑΕΚ, αλλά ρεαλιστικά το βρίσκω πολύ δύσκολο. Τα τελευταία χρόνια η ομάδα δεν είναι όπως όταν ήρθε στην ΑΕΚ, στενοχωριέται με αυτή την κατάσταση, έχει κουραστεί να βλέπει μόνο προβλήματα».