Facebook Pixel «Κατά 99,9% θα κάτσω εδώ!»
| 2011-04-14 12:48:00

«Κατά 99,9% θα κάτσω εδώ!»

«Κατά 99,9% θα κάτσω εδώ!»

Τέλος στη φημολογία περί αποχώρησής του από τον Ολυμπιακό έβαλε ο Μάρκο Πάντελιτς, μιλώντας στη media day των «ερυθρόλευκων». «Δεν ήρθα για τη θάλασσα και τις βόλτες, αλλά για να παίξω μπάλα…»

«Η δουλειά των δημοσιογράφων είναι να γράφουν. Εγώ είμαι στον Ολυμπιακό και δεν έχω άλλη σκέψη. Δεν νομίζω ότι θα φύγω και μπορώ να πω ότι 99,9% θα κάτσω εδώ. Ήρθα εδώ όχι μόνο για τη θάλασσα και τις βόλτες, αλλά για να παίξω μπάλα και να αποδείξω την αξία μου», είπε αρχικά ο Σέρβος επιθετικός και πρόσθεσε:

«Ξέρω πως δεν έπαιξα πολύ, αλλά όταν μου δόθηκε η ευκαιρία έκανα παραπάνω από ό,τι μπορούσα. Δεν απέδειξε μόνο εδώ την αξία μου, αλλά και στην εθνική ομάδα της Σερβίας. Αφού δεν έφυγα τον Ιανουάριο, γιατί να φύγω τώρα. Δεν ήρθα να υπογράψω και να φύγω, αλλά για να παίξω εδώ».

Στην συνέχεια, σχολίασε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος: «Καταφέραμε να πετύχουμε τους στόχους μας και ο κόσμος μας πιστεύω πως είναι ευχαριστημένος με την μπάλα που παίξαμε. Είχαμε πολλές καλές στιγμές, αλλά και κάποιες κακές, όμως καταφέραμε να αφήσουμε όλους τους αντιπάλους μας πολύ πίσω μας».

Στο τέλος, αναφέρθηκε στο μέλλον του Ερνέστο Βαλβέρδε στην ομάδα: «Εμείς οι παίκτες δεν έχουμε μεγάλο ρόλο σε αυτή τη συζήτηση. Θα δούμε τι θα γίνει. Ό,τι και να πω, δεν θα αλλάξει κάτι».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags