Facebook Pixel "Aυτά μέτρησαν για Ερνέστο"
| 2011-04-15 08:41:00

"Aυτά μέτρησαν για Ερνέστο"

"Aυτά μέτρησαν για Ερνέστο"

Τους λόγους που οδήγησαν τον Ερνέστο Βαλβέρδε να εξαντλήσει το συμβόλαιό του και να παραμείνει στην Ελλάδα ανέλυσε ο μάνταζέρ του, Ινιάκι Ιμπανιεθ.

Aρχικά είπε: «Ήταν για δύο χρόνια όπως σας είχε πει και ο Ολυμπιακός κι αυτό το συμβόλαιο θα συνεχιστεί. Ο Ερνέστο είναι ευχαριστημένος, αποφάσισε να μείνει κι αυτό είναι όλο. Ο πρόεδρος τον εμπιστεύεται και του το δείχνει, ο κόσμος τον αγαπάει κι αυτό είναι το σημαντικό. Είναι καλά στον Ολυμπιακό και ήθελε να συνεχίσει».

Αναφερόμενος στο λόγο που τον οδήγησε σε αυτή την απόφαση, πρόσθεσε: «Είναι σημαντικό το Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά όχι το πιο σημαντικό. Το πιο σημαντικό είναι η ομάδα, ότι αισθάνεται καλά σ' αυτή, ότι όλοι τον αγαπούν. Το Τσάμπιονς Λιγκ είναι σημαντικό, αλλά κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να συμβεί στο μέλλον στο ποδόσφαιρο και να είναι σίγουρος».

Ερωτηθείς για το αν υπήρξαν προσφορές από άλλους συλλόγους, υπογράμμισε: «Δεν θέλω να μιλάω για άλλες ομάδες, αν υπήρξαν προσφορές, γιατί δεν ήταν εκεί το θέμα. Και δεν είναι σωστό αυτό για τον Ολυμπιακό. Ο Ερνέστο ήθελε να μείνει κι αυτό έγινε. Και είναι χαρούμενος που θα είναι στον Ολυμπιακό και την επόμενη περίοδο. Να συνεχίσει τη δουλειά του και να πετύχει αυτά που θέλει».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags