Facebook Pixel «Προτίμησε Τσάμπιονς Λιγκ ο Βαλβέρδε»
| 2011-04-15 10:58:00

«Προτίμησε Τσάμπιονς Λιγκ ο Βαλβέρδε»

«Προτίμησε Τσάμπιονς Λιγκ ο Βαλβέρδε»

Την απόφαση της παραμονής του Ερνέστο Βαλβέρδε στον Ολυμπιακό σχολίασε ο ισπανικός Τύπος. Ένα από τα δημοσιεύματα που έχει ενδιαφέρον αναφέρει απογοήτευση της Μπιλμπάο…

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «elcorreo.com», η διοίκηση της Αθλέτικ Μπιλμπάο απογοητεύτηκε από την εξέλιξη που είχε η υπόθεση με τον Βάσκο τεχνικό, καθώς αναγκάζεται να ξεκινήσει από την αρχή την αναζήτηση προπονητή.

Ο ισπανικός σύλλογος βασιζόταν στην επιθυμία του «τσινγκούρι» να συνεχίσει να εργάζεται όσο το δυνατόν πιο κοντά στο σπίτι του, κυρίως για να βοηθάει με την παρουσία του τη γυναίκα του Σεσίλια αλλά και τα δύο παιδιά του, ένα εκ των οποίων αντιμετωπίζει προβλήματα ακοής και δυσλεξίας και φοιτά σε ειδικό σχολείο.

Επίσης, στο δημοσίευμα του εν λόγω σάιτ γίνεται αναφορά και στους λόγους που ο Βαλβέρδε κατέληξε να συνεχίσει στην Ελλάδα. Ο πρώτος φυσικά και έχει να κάνει με την πρόκληση του Τσάμπιονς Λιγκ και τον κόσμο του Ολυμπιακού, με τον οποίο είναι πολύ δεμένος, ενώ τονίζεται πως σημαντικό ρόλο έπαιξε και το οικονομικό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο ρεπορτάζ υπογραμμίζεται πως ο Βαλβέρδε ανανέωσε για ακόμη ένα χρόνο και όχι πως είχε συμβόλαιο για δύο από πριν, κάτι για το οποίο σας έγραφε εδώ και αρκετό καιρό ο sportdog.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags