Facebook Pixel «Ο Κόκε είναι σαν αδελφός, νιώθω μοναξιά!»
| 2011-04-15 15:52:00

«Ο Κόκε είναι σαν αδελφός, νιώθω μοναξιά!»

«Ο Κόκε είναι σαν αδελφός, νιώθω μοναξιά!»

Στεναχωρημένος με την αποχώρηση του Σέρχιο Κόκε από τον Άρη είναι ο Ντάρσι Νέτο, ο οποίος παρέλαβε σήμερα το βραβείο του για τον πολυτιμότερο παίκτη της 29ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκα.

Την βράβευση έκανε προπονητής της ομάδας Κ-17, Τάσος Θέος και ο Βραζιλιάνος άσος δήλωσε αρχικά: «Είμαι πολύ χαρούμενος για ένα ακόμα βραβείο, αλλά και για τους τρεις βαθμούς. Χωρίς τους συμπαίκτες μου δεν θα ερχόταν αυτό το βραβείο».

Και πρόσθεσε: «Ένα γκολ πολύ σημαντικό, η ομάδα βγήκε μόνο για την νίκη, τα καταφέραμε και αν κάνουμε το 5 στα 5 διεκδικούμε τα πλέι οφ. Πολλοί δεν το πίστευαν. Η χαρά όμως σταματά εδώ, πάμε συγκεντρωμένοι για το επόμενο ματς στην Ξάνθη».

Στη συνέχεια, ευχήθηκε να σκοράρει και πάλι εναντίον της Ξάνθης: «Θυμάμαι το γκολ που είχα βάλει στην Ξάνθη και μας έδωσε την πίστη στην ομάδα ότι μπορεί να φτάσει στον τελικό όπως και έγινε. Ελπίζω να σημειώσω ένα ακόμα, αλλά το πιο σημαντικό είναι να φτάσουμε στη νίκη».

Όσο για την θέση που αγωνίζεται, επεσήμανε: «Η θέση μου είναι δεξί μπακ, αλλά οι ανάγκες της ομάδας μας έχουν οδηγήσει να παίξω πιο προωθημένα, έχει γίνει καλή δουλειά. Βλέπω πιο ξεκάθαρα τις επιλογές παίζοντας πιο μπροστά. Αφού είναι θετικό αυτό για την ομάδα, ελπίζω να συνεχίσω να αγωνίζομαι εκεί με την ίδια επιτυχία».

Φυσικά, δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στην αποχώρηση του Κόκε: «Ο Κόκε είναι ένας αδελφός. Με πήρε πριν λίγη ώρα να με συγχαρεί για το βραβείο, η ομάδα χάνει ένα σπουδαίο ποδοσφαιριστή, νιώθω μοναξιά. Τέσσερα χρόνια ήμασταν μαζί στο ίδιο δωμάτιο στις αποστολές. Όσο θα λείψει σε μένα θα λείψει και στον κόσμο, έχει προσφέρει πάρα πολλά, είναι αισθητή η έλλειψη του».

Από την πλευρά του, ο Θέος επεσήμανε: «Συγχαρητήρια για ένα ακόμα γκολ, την Κυριακή βρέθηκε σε μία θέση παίκτη που παίζουν τα σέντερ φορ, μας έχει δώσει σημαντικούς βαθμούς που μπορεί να κρίνουν την έξοδο στην Ευρώπη».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags