Facebook Pixel "Η πιο καθαρή άνοδος"
| 2011-04-18 09:41:00

"Η πιο καθαρή άνοδος"

"Η πιο καθαρή άνοδος"

Στην άνοδο της ομάδας του στη Φούτμπολ Λίγκα, παρά όλα αυτά που συμβαίνουν στο παρασκήνιο, αναφέρθηκε σε δηλώσεις του ο πρόεδρος της Παναχαϊκής, Αλέξης Κούγιας.

Το νικηφόρο αποτέλεσμα της ομάδας του εναντίον του Ολυμπιακού Χερσονήσου έστειλε τον επιφανή νομικό στα ουράνια, ο οποίος δήλωσε μεταξύ άλλων μετά τη λήξη του ματς στην Κρήτη:

"Ευχαριστούμε την Χερσόνησο και τους οπαδούς της για την φιλοξενία τους. Λυπούμεθα που αυτό το αδελφικό σωματείο, δεν θα αγωνίζεται σε αυτό το πρωτάθλημα στο εξής. Παίκτες και διοίκηση επειδή τους γνωρίζω έχουν το μεράκι ώστε να δουλέψουν και να επιστρέψουν.

Η μοίρα της Παναχαϊκής για μια ακόμα φορά επαληθεύτηκε, όλες οι ομάδες να παίζουν με τρομερό πάθος ενάντια σε εμάς, όπως το τάκλιν του Κίτσα στον Κοιλιάρα στο τέλος του αγώνα. Σίγουρα, αν έπαιζε έτσι και σε άλλα παιχνίδια, δεν θα είχατε υποβιβαστεί. Εμάς μας αρέσει αυτή η νοοτροπία.

Η Παναχαϊκή φέτος γιορτάζει τα 120 χρόνια από την ημέρα ιδρύσεώς της και είναι η μόνη ομάδα που παίρνει την πιο καθαρή άνοδο από την Γ στην Β’ Εθνική. Αν κάνετε μια έρευνα θα το διαπιστώσετε. Είδατε ότι και πάλι υπήρξαν περίεργα αποτελέσματα. Αυτό μας κάνει υπερήφανους".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags