Facebook Pixel "Το δίκαιο και το άδικο..."
| 2011-04-18 12:40:00

"Το δίκαιο και το άδικο..."

"Το δίκαιο και το άδικο..."

Ο Περικλής Στέλλας γράφει για το δίκαιο του Ολυμπιακού Βόλου και το άδικο του Άρη.

Αναλυτικά το άρθρο του:

Το δίκαιο

Κακά τα ψέματα. Ο Ολυμπιακός Βόλου άξιζε να φτάσει εκεί που έφτασε. Ο Σάκης Τσιώλης έκανε εξαιρετική δουλειά στον Βόλο. Επαιξε ίσως το καλύτερο ποδόσφαιρο και ίσως ήταν και η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος. Πήρε αποτελέσματα και χειροκροτήθηκε. Και εάν δεν είχαν αποκαλυφθεί όλα αυτά με το «κασέτα-gate» που είχαν ως έναν από τους πρωταγωνιστές τον ιδιοκτήτη αυτής της ομάδας, τον Αχιλλέα Μπέο, η εξέλιξη θα ήταν ακόμη καλύτερη για τον Ολυμπιακό Βόλου.

Είναι πολύ όμορφο για την πόλη και για την ομάδα του Βόλου που ήταν για πάρα πολλά χρόνια στην αφάνεια. Μπράβο στον Ολυμπιακό Βόλου για την πορεία του και για το ποδόσφαιρο που έπαιξε, έστω κι αν χρειάστηκε να φτάσει μέχρι το τελευταίο λεπτό της τελευταίας αγωνιστικής για να το πετύχει. Να αναδεικνύεται μία ομάδα από την περιφέρεια είναι πολύ σημαντικό και ωφέλιμο για το βασανισμένο ελληνικό ποδόσφαιρο.

... και το άδικο

Ο Αρης κέρδισε στην Ξάνθη, ήταν καλύτερος, αλλά το σφύριγμα της λήξης τον βρήκε με πικρή γεύση στο στόμα. Μένει εκτός Ευρώπης, γεγονός που αποτελεί αποτυχία και σημαντική οικονομική απώλεια. Και από τα εισιτήρια από τους αγώνες των πλέι οφ και από τους ευρωπαϊκούς αγώνες. Και η διοίκηση του Αρη θα έχει πολύ δύσκολο έργο τώρα για να βρει χρήματα. Κι όμως, κανείς δεν περίμενε ότι ο φετινός Αρης θα έμενε εκτός πλέι οφ και Ευρώπης. Και το λέω αυτό διότι πραγματοποίησε εξαιρετική πορεία στο Γιουρόπα Λιγκ. Οπου κι αν έπαιξε χειροκροτήθηκε, έπαιξε εκπληκτικό ποδόσφαιρο και κέρδισε ομάδες που κανείς δεν το περίμενε. Κυρίως οι αναμετρήσεις με την Ατλέτικο Μαδρίτης δεν θα ξεχαστούν ποτέ από τους οπαδούς του Αρη.

Η επόμενη μέρα για τον Αρη δεν είναι καθόλου εύκολη. Είναι όμως μία πρώτης τάξης ευκαιρία οι άνθρωποι που διοικούν τον Αρη να μάθουν από τη φετινή χρονιά και από τα όποια λάθη έγιναν. Ο Αρης δεν άξιζε να μείνει έξω. Αλλά ρόλο σε αυτό σαφώς και έπαιξαν οι απώλειες. Και του Κούπερ και του Χαβίτο και του Κάλβο και βέβαια οι αλλαγές προπονητών.

Ο Σάκης Τσιώλης έδειξε ότι μπορεί να δημιουργήσει μία ομάδα καλύτερη από αυτήν που έχει σήμερα ο Αρης. Και θα πρέπει να τον αφήσουν να εργαστεί. Κι αυτό είναι μονόδρομος, νομίζω, για τον Αρη.

Πηγή: Goal

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags