Facebook Pixel "Παιδαράς ο Σισέ, οι άλλοι οδοντόπαστες"!
| 2011-04-18 13:18:00

"Παιδαράς ο Σισέ, οι άλλοι οδοντόπαστες"!

"Παιδαράς ο Σισέ, οι άλλοι οδοντόπαστες"!

Ο Νίκος Αλέφαντος με τον πάντα απολαυστικό του τρόπο σχολιάζει τον Ολυμπιακό, τον Μαρινάκη, τον Φετφατζίδη, αλλά και τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά το άρθρο του:

• Καταρχήν, κρίμα για τη Λάρισα και τον κόσμο της. Θυμάμαι από τις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος, όταν κάναμε ερωτήσεις- απαντήσεις, με είχε ρωτήσει ένας οπαδός της Λάρισας εδώ πώς βλέπω την ομάδα του και του είχα απαντήσει ότι είναι η πιο κουραστική ομάδα να τη βλέπω! Και ότι παίζει τη χειρότερη μπάλα. Αντί να κάνει συνεχώς δηλώσεις ο Πηλαδάκης, ας κοιτάξει να διορθώσει τα λάθη του διότι έκαναν τραγικά λάθη στις επιλογές. Γερασμένοι παίκτες και αργοί παίκτες, τι αργοκαράβια ήταν αυτά;

• Έβλεπα τον Κωστένογλου από εκεί που καθόμουν από πάνω του στην εξέδρα, φώναζε στους παίκτες του να βγουν έξω, αλλά τι να βγουν, όποιος ήθελε από τον Ολυμπιακό έμπαινε μέσα! Και 10-0 μπορούσε να λήξει το ματς.

• Ο Ολυμπιακός ήταν πολύ καλός ειδικά στο πρώτο μισάωρο πιέσανε, ήταν πολύ γρήγορη η ομάδα. Ο Φουστέρ από τη στιγμή που άρχισε να πατάει γερά περιοχή στο πρωτάθλημα, ανέβηκε η αξία του και η προσφορά του. Το γκολ που έβαλε χθες ήταν από τα καλύτερα στο πρωτάθλημα. Όλοι είδαν το σουτ. Εγώ ενθουσιάστηκα με το κοντρόλ με το στήθος.

• Η επιτυχία του Ολυμπιακού φέτος ξεκίνησε από ψηλά. Μονιασμένοι ο Κόκκαλης με τον Μαρινάκη. Έπεσε με την ψυχή του ο Μαρινάκης στην ομάδα. Αν προσέξει λίγο τις κινήσεις του, μπορεί να παίρνει τα επόμενα 5 χρόνια σερί το πρωτάθλημα, με την ανυπαρξία που έχουνε οι άλλοι.

• Σε αντίθεση με πέρσι που έψαχνες να βρεις σκόρερ του Ολυμπιακού με το τουφέκι, φέτος η ομάδα έβγαλε πολλούς με πολλά γκολ. Και ο Μιραλάς έβαλε πολλά γκολ, και ο Φουστέρ και ο Τζιμπούρ στα λίγα ματς που έπαιξε και ο Πάντελιτς το ίδιο.

• Ο Φετφατζίδης χθες έκανε αυτό που έπρεπε να κάνει πάντα, αλλά κακώς δεν το έκανε. Του είχα πει ότι αν δεν κυνηγάει το γκολ, θα χαθεί. Το ένιωσε στο πετσί του. Χθες όμως το κυνήγησε το γκολ, έκανε μπούκες, έκανε ντρίμπλες, έβγαλε πολλά σουτ, ήταν μέσα στο γκολ. Από εδώ και πέρα να μην κάτσει. Μέχρι να αρχίσει η προετοιμασία, πρέπει τα απογεύματα να βρει έναν ειδικό και να δουλέψει τις ταχύτητές του, την έκρηξή του. Να γίνει ακόμα πιο γρήγορος. Οι κοντοί παίκτες, αν δεν είναι πολύ γρήγοροι και εκρηκτικοί, χάνονται. Ο Φετφατζίδης μην το ρίξει τώρα στα μπαράκια και στα μπάνια. Να ξεκουραστεί με μέτρο και τα απογεύματα να δουλέψει με ειδικό στα σπριντ.

• Ο Πάρντο έχει τρελαθεί και ζητάει 1 εκ. ευρώ; Δεν πρέπει να είναι καλά το παιδί. Μήπως νομίζει ότι έκανε κανένα μεγάλο πρωτάθλημα; Με ανύπαρκτους αντιπάλους έπαιζε ο Ολυμπιακός και έκανε και τα λάθη του.

• Είχα πει εδώ ότι ο Ολυμπιακός Βόλου θα τον κερδίσει τον Παναθηναϊκό. Αποκαρδιωτική η άμυνα του Παναθηναϊκού, έχει φάει φέτος γκολ με όλους τους τρόπους! Ό,τι λάθος μπορεί να γίνει στο ποδόσφαιρο, το έχει κάνει αυτή η άμυνα. Και τα ακραία μπακ και οι σέντερ μπακ είναι πηγή κινδύνων. Μπρέσκα έχει ο Παναθηναϊκός να φεύγει έτσι από τα άκρα;

• Ο μόνος που έχει βγάλει το ψωμί του στον Παναθηναϊκό σε ότι αφορά παράγοντες, προπονητές και παίκτες είναι ένας: Ο Σισέ. Αυτός είναι η κλάση, αυτός έχει βάλει γύρω στα 50 γκολ 2 χρόνια που είναι στην ομάδα, αυτός είναι η ψυχή και ο παιδαράς. Οι άλλοι είναι οδοντόπαστες.

• Και κοιτάξτε μην πάθει χοντρή πλάκα στα πλέι οφ ο Παναθηναϊκός… Δεν τον βλέπω καθόλου καλά. Θα έχει και τον Μπέο με βεντέτα στα πλέι οφ, θα έχει σε δυο ματς τον Βόλο που μπορεί να του κόψει βαθμούς και να επωφεληθεί ο ΠΑΟΚ…

• Αυτός ο Παναθηναϊκός έτσι όπως είναι η κατάσταση στα διοικητικά, δεν είναι για να κρατήσει αυτόν τον προπονητή. Εγώ αν ήμουν τώρα στον Παναθηναϊκό παράγοντας, ήδη θα είχα μπει στο αεροπλάνο και θα είχα πάει να φέρω έναν προπονητή που δεν θα πω το όνομά του για να μην τους ξυπνάω. Όμως τόσο ανύπαρκτοι είναι; Υπάρχει ρε προπονητής έτοιμος, που ξέρει τον Παναθηναϊκό και είναι εγγύηση. Μανούλα είναι για αυτό το μέτριο υλικό που έχει ο Παναθηναϊκός, για να τον κάνει αξιόμαχο… Και ούτε τρελά λεφτά θα θέλει.

• Το Ρεάλ- Μπαρτσελόνα έδειξε πόσο μεγάλος προπονητής είναι ο Μουρίνιο. Να παίζεις με αυτήν την Μπαρτσελόνα που είναι φωτιά, να είσαι πίσω στο σκορ με 1-0 και να μένεις με 10 παίκτες, και όλος ο κόσμος να περιμένει ότι τώρα θα φας κι άλλα γκολ. Όμως το πάλεψε, το ανακάτεψε το ματς και το γύρισε με 10 παίκτες. Βγάζει τον Αλόνσο που είχε κουραστεί και βάζει Αρμπελόα, βγάζει Μπενζεμά και βάζει Αντεμπαγιόρ, βγάζει Ντι Μαρία και βάζει Οζίλ, ανεβάζει ψηλά τον Μαρτσέλο, και είχε 3 γρήγορους και μπαλαδόρους να βγαίνουν σφήνες στην κόντρα, τον Ρονάλντο, τον Μαρτσέλο και τον Αντεμπαγιόρ.

Έκανε και το εκπληκτικό από νωρίς να βάλει κόφτη τον Πέπε που έπαιξε καλά τον Μέσι, ο Κεντίρα και ο Αλόνσο έτρεξαν πάρα πολύ και έσβησαν τον Τσάβι και τον Ινιέστα, ο Πέδρο ήταν ανύπαρκτος. Ήταν δυνατή πίσω η Ρεάλ, με πολύ καλή φυσική κατάσταση, και έβγαιναν βολίδες στην κόντρα. Αλλιώς δεν παίζεται αυτή η Μπαρτσελόνα.

• Τώρα η ψυχολογία έχει αλλάξει. Πριν από αυτό το ματς, η Ρεάλ είχε 5 ματς χαμένα από την Μπάρτσα που την είχε ξεκωλιάσει! Τώρα που ήρθε ισόπαλο το ματς, και μάλιστα με 10 παίκτες η Ρεάλ, θα πιστέψουν πιο πολύ στον εαυτό τους. Για να δούμε τον τελικό του Κυπέλλου τώρα. Φαβορί είναι η Μπαρτσελόνα, και μάλιστα δεν θα εκπλαγώ αν πάρει και τα 3 ματς που έχει να παίξει με τη Ρεάλ στη συνέχεια. Διότι η Ρεάλ δεν είναι ακόμα έτοιμη, ο Μουρίνιο είναι πολύ μεγάλος προπονητής, αλλά είναι λίγο καιρό στην ομάδα. Η Μπαρτσελόνα είναι πάρα πολύ καιρό δουλεμένη σε ένα στιλ, αυτοί οι παίκτες παίζουν χρόνια μαζί.

Πηγή: katimagiko.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags