Facebook Pixel Σαν-καρέ της άμυνας!
| 2011-04-20 08:15:00

Σαν-καρέ της άμυνας!

Σαν-καρέ της άμυνας!

Φαίνεται ότι στον Ολυμπιακό συμπλήρωσαν μια πολύ δυνατή τετράδα κεντρικών αμυντικών ενόψει της νέας χρονιάς. Μετά τον Bαγγέλη Μόρα, "έκλεισε" και ο Σανκαρέ του Βόλου!

Η ενίσχυση του Ολυμπιακού φαίνεται ότι ξεκινάει από την άμυνα. Ήδη έχει ανανεώσει ο Αβραάμ Παπαδόπουλος, στα τελειώματα βρίσκεται η ανανέωση και του Βασίλη Τοροσίδη, ενώ εντείνονται οι προσπάθειες απόκτησης τερματοφύλακα.

Παράλληλα, σύμφωνα με χθεσινές πληροφορίες οι «ερυθρόλευκοι» έχουν «κλείσει» τον Βαγγέλη Μόρα, ενώ σήμερα παρουσιάζεται από μερίδα του Τύπου ως "κλεισμένος" και ο Καλίφα Σανκαρέ!

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης φέρεται να είχε προσφάτως συνάντηση με τον Αχιλλέα Μπέο και συμφώνησαν στη μεταγραφή του Σανκαρέ. Ωστόσο, δεν έχουν υπάρξει επίσημες ανακοινώσεις, μια και ο Ολυμπιακός Βόλου έχει ακόμη αγωνιστικές υποχρεώσεις στα πλέι οφ.

Ο Σανκαρέ (ύψους 1,90 μ.) προέρχεται από καταπληκτικό πρωτάθλημα. Αποκτήθηκε από τη Μονς το προηγούμενο καλοκαίρι και φέτος είχε 25 συμμετοχές και τρία γκολ στο πρωτάθλημα και πέντε ματς για το Κύπελλο σκοράροντας μία φορά. Επίσης, έχει και δύο συμμετοχές με την Εθνική Ανδρών της Σενεγάλης.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags