Facebook Pixel Να τι έφταιγε…
| 2011-01-04 23:26:00

Να τι έφταιγε…

Να τι έφταιγε…

Ορίστε, ρε παιδιά, τι έφταιγε τελικά στον Παναθηναϊκό. Το… καταλάβαμε σήμερα.

Ισοπαλία στην Τρίπολη και ήττα από Ολυμπιακό Βόλου. Αυτά δεν ήταν τα δυο αποτελέσματα στο τέλος του α’ γύρου που φέρανε τα πάνω – κάτω στο πράσινο στρατόπεδο; Χαμός έγινε, η ομάδα έμεινε 5 πόντους πίσω και ακολούθησαν σκηνές απείρου κάλλους σε όλα τα επίπεδα. Ξεκατίνιασμα έπεσε στις γιορτές.

Τελικά, όμως, μήπως υπάρχει εξήγηση για το αποψινό ποδαρικό με το δεξί του Παναθηναϊκού στην Ξάνθη; Μήπως τελικά την καλύτερη προπόνηση στους παίκτες την κάνανε ο Νιόπλιας με τον Κέζο; Οχι μέσα στο γήπεδο όταν ήταν στην ομάδα, διότι εκεί ξέρουμε τι ψάρια πιάνανε. Και δεν κάνανε δα και τίποτα φοβερό.

Εμείς λέμε ότι ίσως να προπόνησαν... σκληρά τους παίκτες με τις δηλώσεις που κάνανε σχεδόν ταυτόχρονα περί φυσικής κατάστασης, ελλιπούς δουλειάς, παρεμβάσεων κλπ… Αυτό εννοούμε. Όπως μπορεί να θεωρηθεί πιθανόν καλή προπόνηση και η δήλωση Φρέιτας περί παλαιμάχων…

Μπράβο στα (νυν και πρώην) στελέχη και στα τιμ του Παναθηναϊκού για την... συμβολή τους, λοιπόν. Μάτια δεν έβγαλε ο Παναθηναϊκός, αλλά σε σχέση με τα χάλια που είχε με τον Ολυμπιακό Βόλου, όπως και να το κάνουμε καλύτερος ήταν. Και κέρδισε κιόλας.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags