Facebook Pixel Τι είπε το φαινόμενο για Ντιόγκο;
| 2011-01-05 06:59:00

Τι είπε το φαινόμενο για Ντιόγκο;

Τι είπε το φαινόμενο για Ντιόγκο;

Η περίπτωση του Ντιόγκο δεν είναι κοινό μυστικό ότι προβληματίζει τους πάντες στον Ολυμπιακό. Από οπαδούς μέχρι και τον ίδιο τον πρόεδρο...

Γιατί δεν είναι δυνατόν μια επένδυση πολλών εκατομμυρίων, που έδειξε δυο - τρία πράγματα στην πρώτη του χρονιά όχι απλά να μην είχε εξέλιξη, αλλά πλέον να παρακαλάνε όλοι να μην γυρίσει.

Το ενδιαφέρον που έχουν όλοι ανεξαιρέτως για τον Ντιόγκο και κυρίως για τα εκατομμύρια που σκόρπισαν για την χάρη του, φάνηκε μέχρι και στο φιλικό κατά της φτώχειας.

Στο παρεάκι Μαρινάκη, Κόκκαλη και Ρονάλντο, όπου παρακολούθησαν όλοι μαζί το παιχνίδι, μέσα σε άλλα πράγματα έφτασε η συζήτηση και στον Ντιόγκο.

Το «φαινόμενο» φάνηκε ενημερωμένο για την περίπτωση, λέγοντας ότι στην Βραζιλία είχε αρκετά καλό όνομα ο παίκτης και μάλιστα θεωρήθηκε πολύ σημαντικό το ότι πλήρωσε η Φλαμένγκο για να τον πάρει έστω και δανεικό, πράγμα που δεν ήθελε να κάνει για τον Ροναλντίνιο (που όμως τώρα αγοράζει κανονικά).

Παρόλα αυτά είπε ότι σε καμία περίπτωση δεν εκπλήρωσε τις προσδοκίες ο Ντιόγκο που φαίνεται να είναι σε περίοδο ντεφορμαρίσματος. Παρατεταμένου θα πούμε εμείς...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags