Facebook Pixel 'Κρίμα και άδικο για τις κοριτσάρες του Ολυμπιακού'
Άλλα Σπορ
| 2011-04-22 16:15:00

'Κρίμα και άδικο για τις κοριτσάρες του Ολυμπιακού'

'Κρίμα και άδικο για τις κοριτσάρες του Ολυμπιακού'

Ο Γιάννης Χωριανόπουλος γράφει για τον άθλο των κοριτσιών της ομάδας πόλο του Ολυμπιακού, στον ημιτελικό του φάιναλ φορ του Τσάμπιονς Καπ, κόντρα στη Οριτζόντε Κατάνια και κάνει λόγο για ντροπιαστική διαιτησία!

Αναλυτικά το άρθρο του:

Ντροπή. Μια λέξη ταιριάζει για τη διαιτησία του ημιτελικού του φάιναλ φορ του Τσάμπιονς Καπ. Τα κορίτσια της ομάδας πόλο του Ολυμπιακού έκαναν τη μεγαλύτερη ανατροπή στην ιστορία της διοργάνωσης αλλά οι διαιτητές δεν τις άφησαν να προκριθούν στον τελικό. Να παλέψουν για το στέμμα της πρωταθλήτριας Ευρώπης, για κάτι που το άξιζαν. Το απέδειξαν με αντίπαλο τη Ρεάλ Μαδρίτης του γυναικείου πόλο, την Οριτζόντε Κατάνια των 8 Κυπέλλων Πρωταθλητριών.

Έχαναν 11-6 λίγο πριν το τέλος και εκεί που οι ιταλίδες ήταν έτοιμες να ανοίξουν σαμπάνιες, οι κοριτσάρες του Παυλίδη τις τρέλαναν. Γκολ- γκολ μείωναν τη διαφορά και τελικά ισοφάρισαν. Μπλακ άουτ δεν έπαθαν ούτε στην παράταση. Η Κατάνια προηγήθηκε δυο φορές, ο Ολυμπιακός ισοφάρισε άλλες δύο. Και εκεί έβαλαν το χέρι τους οι διαιτητές. Σφύριξαν πέναλτι στο τελευταίο λεπτό, η Ντι Μάριο- που έχει έξι κούπες στο βιογραφικό της- σκόραρε και οι «ερυθρόλευκες» αποκλείστηκαν. Με το έτσι θέλω.

Οι παίκτριες του Παυλίδη έκαναν το καλύτερο παιχνίδι στην ιστορία της γυναικείας ομάδας πόλο. Και θα έπρεπε να βρίσκονται στον τελικό. Γιατί πρόκειται για μια ομάδα που παίζει απλήρωτη, που απλήρωτη έφτασε έως και το φάιναλ φορ και απλήρωτη πήγε να διεκδικήσει τον τίτλο.

Ο Ολυμπιακός ίσως είχε «καθαρίσει» τη νίκη από την κανονική διάρκεια. Όχι δεν είναι υπερβολή. Αλλά δεν πήρε γκολ από την Κρεγκ, την Αμερικανίδα φουνταριστό, κάτι που στοίχισε.

Στην προσπάθεια του Ολυμπιακού μόνο μπράβο αξίζουν και όχι δάκρυα. Και αυτό είναι μια καλή δικαιολογία για να συνεχίζουν να παλεύουν οι παίκτριες του Παυλίδη, που έδειξαν για ακόμα μια φορά ότι συγκαταλέγονται στις καλύτερες της Ευρώπης. Και φέτος, μάλλον, θα ήταν πιο δίκαιο να κατακτούσαν και τον τίτλο.

Πηγή: sday.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags