05/01/11 - 10:41

Του πλήρωσε και τα εισιτήρια

Ο Ουζουνίδης πήρε Βέλλιο στην 18άδα, όχι για να τον χρησιμοποιήσει αλλά για να τον αφήσει στην Αθήνα αφού η μεταγραφή του στον Ολυμπιακό θεωρείται τελειωμένη. Τότε γιατί δεν έπαιρνε κάποιον άλλον; 

Του πλήρωσε και τα εισιτήρια
32.855views 0shares

Ο Βέλλιος έχει «2 στα 2» με τον Ολυμπιακό και ο Μαρίνος Ουζουνίδης θα τον κρατήσει στον πάγκο, μήπως κάνει πάλι τη ζημία λίγο πριν πιάσει Λιμάνι!

Εντός της ημέρας, άλλωστε, αναμένεται να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στους «ερυθρόλευκους» και όλοι θέλουν να είναι σίγουροι ότι δεν θα συμβεί καμία «στραβή».

Όπως τον Νοέμβρη του 2009, όταν στο 93΄ άλλαξε τα δεδομένα της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με τον Ηρακλή στο Φάληρο. Ή όπως τον περασμένο Αύγουστο στο «Καυταντζόγλειο», όταν στο 89΄ έδωσε τη νίκη στην ομάδα του εναντίον των Πειραιωτών.

Παραδόξως ο Ουζουνίδης τον πήρε στην 18άδα του παιχνιδιού, αλλά δεν πρόκειται να τον χρησιμοποιήσει. Ούτε καν στο τέλος, αφού στο τέλος είναι που «χτυπάει» ο 19χρονος φορ, με καθοριστικά γκολ. Σκέφτεστε το ενδεχόμενο να μπει για ένα διάστημα στο τέλος και να σκοράρει λίγο πριν αλλάξει φανέλα;

Αν και κάποιοι στο Λιμάνι προσπαθούν να ρίξουν τους τόνους γύρω από το θέμα, ο νεαρός άσος βρίσκεται πολύ κοντά στον Ολυμπιακό, που έτσι κι αλλιώς το καλοκαίρι μπορεί να τον αποκτήσει ως ελεύθερο.