Facebook Pixel Πού τα τρώει τα λεφτά του ο Μπαλοτέλι;
Ποδόσφαιρο
| 2011-04-25 12:39:00

Πού τα τρώει τα λεφτά του ο Μπαλοτέλι;

Πού τα τρώει τα λεφτά του ο Μπαλοτέλι;

Πρόστιμα που υπολογίζεται ότι φτάνουν τις 10.000 λίρες έχει καταφέρει να... συλλέξει ο Μάριο Μπαλοτέλι στο διάστημα παραμονής του στην Αγγλία.

Σύμφωνα με τη "Sun", ο Ιταλός έχει μέσο όρο τρεις κλήσεις την ημέρα για παράνομα παρκαρίσματα ενώ περίπου 27 φορές έχει στείλει τους ανθρώπους της Μάντσεστερ Σίτι να αναζητήσουν τη Maserati του, την οποία συχνά-πυκνά παρατάει όπου και όπως τον βολεύει.

«Ο Μάριο θα πάρει το αυτοκίνητο από το πολυτελές του διαμέρισμα για να πάει δυο-τρεις δρόμους πιο κάτω σε κάποιο εστιατόριο και θα την παρατήσει κάπου που απαγορεύεται», φέρεται να δήλωσε άνθρωπος από τον σύλλογο.

«Τις προάλλες η Maserati είχε κάποιο πρόβλημα, οπότε απλά την παράτησε. Το προσωπικό έχει αναγκαστεί να του τη φέρει πίσω 27 φορές», πρόσθεσε.

«Μια άλλη φορά τον σταμάτησε η αστυνομία και στο κάθισμα του συνοδηγού είχε 25.000 λίρες. Τον ρώτησαν γιατί και τους απάντησε `Επειδή μπορώ'. Δεν τον ενδιαφέρει και πολύ η εξουσία», πρόσθεσε.

Αν τώρα κανείς συνυπολογίσει μαζί με τα πρόστιμα των 10.000 λιρών και τα αντίστοιχα από την ομάδα για πειθαρχικά, τα οποία υπολογίζονται στις 300.000 λίρες, είναι φανερό ότι ο Μπαλοτέλι έχει έναν δικό του... ενδιαφέρον τρόπο να ορίζει τις σπατάλες.

Πηγή: sentragoal

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags