25/04/11 - 12:50

Πάνε στη Βουλή οι οπαδοί του Πανιωνίου

Εντείνουν τις κινητοποιήσεις τους οι οργανωμένοι οπαδοί του Πανιωνίου για τη μη χορήγηση πιστοποιητικού στην ΠΑΕ από το Πρωτοβάθμιο Όργανο της ΕΠΟ και το απόγευμα θα κάνουν πορεία από την πλατεία της Νέας Σμύρνης ως τη Βουλή.

Πάνε στη Βουλή οι οπαδοί του Πανιωνίου
48.266views 0shares

Είχε προηγηθεί το κλείσιμο ενός ρεύματος κυκλοφορίας της Λεωφόρου Συγγρού τη Μεγάλη Πέμπτη κι έτσι η συνέχεια στις κινητοποιήσεις δίνεται σήμερα στις 18.30 από τους οπαδούς των "κυανέρυθρων", οι οποίοι θα κάνουν νέο συλλαλητήριο με την πορεία που θα έχει τελικό προορισμό τη Βουλή.

Στο μεταξύ, οι "Πάνθηρες" εξέδωσαν ανακοίνωση στην οποία αναφέρονται τα εξής:

Πανιώνιος γεννήθηκε μέσα σε δυσκολίες και αυτό του έδωσε δύναμη να γράψει ιστορία. Ο κόσμος του Πανιωνίου έμαθε να κρατιέται στα δύσκολα και αυτό τον έκανε διαφορετικό. Του έμαθε να αντέχει και να αγωνίζεται.

Να είναι περήφανος. Τα τελευταία χρόνια ο κόσμος αυτός επαναπαύτηκε και αφέθηκε στα λαμόγια, με το σοβαροφανές προφίλ. Λίγους μήνες πριν, ήμασταν εκεί και λέγαμε όχι στον Ψωμιάδη και στο ξεπούλημα του Ιστορικού. Η μάχη μας όμως, κακώς σταμάτησε εκεί.

Ο Πανιώνιος έχει ανάγκη τον περήφανο κόσμο του. Να τον προστατέψει και να τον οδηγήσει ξανά στο δρόμο του. Ένα κόσμο που βγαίνει ξανά στο δρόμο και απαιτεί σεβασμό. Σε 121 χρόνια πορείας, προσφυγιάς και ιστορίας. Σεβασμό από αυτούς που αποφασίζουν για τον ελληνικό αθλητισμό και σεβασμό από αυτούς που τον διοικούν.

Κάποια στιγμή στην Ελλάδα θα πρέπει να πάψει η λογική των “εύκολων θυμάτων” και κάποια στιγμή στην Ελλάδα θα πρέπει να υπάρξει ατομική ευθύνη. Δεν είμαστε εμείς που μπορούμε να κρίνουμε αν ο φάκελος της ΠΑΕ ήταν πλήρης. Ούτε λόγο να πιστέψουμε είτε τους μεν, είτε τους δε. Όλοι τους ψεύτες είναι και το ξέρουμε χρόνια.

Εμείς είμαστε όμως αυτοί που απαιτούμε ν’ ανοίξουν όλοι οι φάκελοι και επιτέλους να καθαρίσει όλο το ελληνικό ποδόσφαιρο. Εμείς απαιτούμε επιτέλους να ειπωθούν αλήθειες ολόκληρες και όχι μισές. Και πάνω απ’ όλα απαιτούμε και πιστεύουμε πως σε αυτό θα βρούμε σύμφωνο, όλο το φίλαθλο κόσμο της χώρας. Να πληρώσουν όλοι αυτοί που καπηλεύονται συλλόγους και σπέρνουν απάτη.

ΠΑΝΘΗΡΕΣ 1983".

Πηγή: soccerplus.gr