Facebook Pixel Επιστροφή Καστίγιο!
| 2011-01-05 12:13:00

Επιστροφή Καστίγιο!

Επιστροφή Καστίγιο!

Ο Μεξικανός άσος θα επιστρέψει στου Ρέντη, έστω για δύο εβδομάδες και θα δώσει φιλικό εναντίον του Ολυμπιακού για δεύτερη φορά στην καριέρα του.

Πολύ πιθανό είναι το ενδεχόμενο να διεξαχθεί φιλική αναμέτρηση ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τους Σικάγο Φάιρ, αφού οι άνθρωποι των «ερυθρολεύκων» εξετάζουν την πρόταση του αμερικανικού συλλόγου για ματς στις αρχές του Φεβρουαρίου.

Πρόταση από τους Σικάγο Φάιρ, όπου αγωνίζεται ο Νέρι Καστίγιο, για φιλικό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, εξετάζει η διοίκηση των Πειραιωτών και όπως όλα δείχνουν η συγκεκριμένη αναμέτρηση θα διεξαχθεί στις αρχές του Φεβρουαρίου.

Συγκεκριμένα, οι Πειραιώτες έχουν ήδη έρθει σε συμφωνία με την ομάδα που αγωνίζεται στο MLS και απομένουν μόνο κάποιες τυπικές λεπτομέρειες για να διεξαχθεί η φιλική αναμέτρηση ανάμεσα στους δύο συλλόγους.
Αν όλα κυλήσουν ομαλά, η ομάδα του Νέρι Καστίγιο θα μείνει για δύο εβδομάδες στην Αθήνα και θα προπονείται στις εγκαταστάσεις του Ρέντη.

Αξίζει να σημειωθεί, πάντως, ότι οι Σικάγο Φάιρ έχουν κάνει πρόταση στον Ολυμπιακό να πραγματοποιήσει περιοδεία στις ΗΠΑ το ερχόμενο καλοκαίρι, ώστε να έχουν την ευκαιρία οι Έλληνες ομογενείς να δουν από κοντά τους ποδοσφαιριστές του Ερνέστο Βαλβέρδε.

Πηγή: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags