Facebook Pixel «Δεν επιστρέφω στην Εθνική»!
| 2011-05-01 16:21:00

«Δεν επιστρέφω στην Εθνική»!

«Δεν επιστρέφω στην Εθνική»!

Οριστική και αμετάκλητη είναι η απόφαση του Δημήτρη Διαμαντίδη να μην συμμετάσχει ξανά σε αγώνες της Εθνικής ομάδας, όπως αποκάλυψε σε συνέντευξή του.

Ο γκαρντ του Παναθηναϊκού αποφάσισε πριν από ένα διάστημα να σταματήσει από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα και η απόφασή του δεν αλλάζει.

Αυτό, άλλωστε, σχολίασε και ο ίδιος Διαμαντίδης σε συνέντευξή του στη ΝΕΤ και την Έλενα Κατρίτση, που βρίσκεται σε εξέλιξη αυτήν την ώρα (η συνέντευξη είναι μαγνητοσκοπημένη, το πρόγραμμα βρίσκεται σε εξέλιξη). «Δεν επιστρέφω στην Εθνική. Η ομάδα έχει έναν νέο προπονητή που χρειάζεται τη βοήθεια όλων των παικτών, η δική μου απόφαση, όμως, είναι οριστική. Ό,τι είχα να δώσω στην Εθνική το έδωσα.

Η απόφαση είναι οριστική για μένα... Είμαι 31 ετών, θεωρώ πως δεν έχουν κάτι άλλο να δώσω στην Εθνική κι έτσι το κεφαλαίο κλείνει για μένα», σχολίασε μεταξύ άλλων ο άσος από την Καστοριά, σε μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη που συνεχίζεται…

«Δεν έχω τα προσόντα!»

Ο Διαμαντίδης αναφέρθηκε, ακόμα και στο γεγονός ότι ποτέ δεν είχε πρόταση από ομάδα του ΝΒΑ. Ακόμα και αν είχε όμως, θεωρεί ο ίδιος ότι δεν έχει τα προσόντα για να αγωνιστεί με επιτυχία σε μία ομάδα της Αμερικής:

«Δεν υπήρξε ποτέ πρόταση από Αμερική, ακόμα και αν υπήρχε, όμως, δεν θα την αποδεχόμουν. Το μπάσκετ στην Ευρώπη με την Αμερική είναι διαφορετικό και δεν έχω τα προσόντα για να παίξω εκεί».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, ο Διαμαντίδης σχολίασε ότι ποτέ δεν υπήρξε πρόταση από τον Ολυμπιακό, όταν έφυγε από τον Ηρακλή για τον Παναθηναϊκό, παρά μόνο φιλολογικό ενδιαφέρον από την πλευρά των "ερυθρόλευκων"…

«Νιώθω άσχημα»

Ο 31χρονος γκαρντ μίλησε ακόμα για τις αντιεπαγγελματικές αντιδράσεις που υπάρχουν στα γήπεδα από τους παίκτες, χωρίς να βγάζει τον εαυτό του απ' έξω:

«Νιώθω άσχημα όταν νιώθω ότι έχω κάνει μία αντιεπαγγελματική αντίδραση, είναι λάθος. Δεν είναι εύκολο, όμως, για τον παίκτη να κρατηθεί. Οι ακραίες αντιδράσεις δεν είναι καλές.

Προβλήματα παικτών που παίζουν στον Ολυμπιακό ή τον Παναθηναϊκό την ώρα του ματς, το καλοκαίρι όταν βρισκόμαστε στην Εθνική το κλίμα είναι πολύ καλό. Είμαι νευρικός μέσα στο γήπεδο».
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags