Facebook Pixel Πώς θα πάει η ΑΕΚ στα πλέι οφς;
| 2011-05-02 09:00:00

Πώς θα πάει η ΑΕΚ στα πλέι οφς;

Πώς θα πάει η ΑΕΚ στα πλέι οφς;

Για όσους από τους θερμόαιμους οπαδούς της ΑΕΚ εισέβαλλαν στον αγωνιστικό χώρο έχουμε τις αμφιβολίες μας κατά πόσο αγαπάνε πραγματικά την ομάδα τους.

Αν, άλλωστε, την αγαπούσαν δεν θα την καταστρέφανε. Όπως έχουν κάνει φέτος και θερμόαιμοι άλλων συλλόγων.

Πρόκειται ή δεν πρόκειται, λοιπόν, για καταστροφή το σοβαρό ως σίγουρο ενδεχόμενο η ΑΕΚ να παίξει κεκλεισμένων των θυρών σε ένα ή περισσότερα ματς των πλέι οφς; Αν η Ένωση κάνει την υπέρβαση και βγει 1η, τότε ανασταίνεται οικονομικά με τα προκριματικά του Tσάμπιονς Λιγκ, αλλά και το ενδεχόμενο να συμμετάσχει στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Η ΑΕΚ, όμως, πάει κουτσουρεμένη στα πλέι οφς. Χωρίς τον (υγιή, που είναι και η πλειοψηφία) κόσμο της, αλλά και δίχως το ηθικό που θα έπρεπε να είχε με δεδομένο ότι πήρε το Κύπελλο. Ποιος, δηλαδή, δεν αναστατώθηκε με αυτά που έγιναν το Σάββατο;

Απίστευτο είναι αυτό. Κανονικά η ΑΕΚ θα έπρεπε τώρα να πήγαινε τούρμπο για τα πλέι οφς. Να, όμως, που μερίδα οπαδών της φρόντισε να φέρει τα πάνω – κάτω.

Συν τοις άλλοις, ο Σκόκο τραυματίστηκε. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάτι νεώτερο για το αν θα παίξει ή όχι στο ξεκίνημα των πλέι οφς, όμως ο Αργεντίνος ενδέχεται να απουσιάσει μετά απ’ αυτό που έπαθε σήμερα στον τελικό. Και σίγουρα θα είναι απώλεια στην περίπτωση που δεν προλάβει να αποθεραπευτεί.

Και μην ξεχνάμε ότι οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ είναι τρομοκρατημένοι με όσα ζήσανε (και) στον τελικό. Και με το δίκιο τους. Δεν έχουν περάσει κι αυτοί λίγα φέτος. Και ειδικά ο Σκόκο που είδε μέχρι και βόμβες να σκάνε στο σπίτι του. Αν βάλουμε μέσα και την οικονομική ανασφάλεια, τότε ειδικά οι ξένοι θα σκέφτονται πότε θα φύγουν το συντομότερο!

Θα έχουν, λοιπόν, το μυαλό τους στα πλέι οφς;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags