02/05/11 - 19:41

Καταδικάστηκαν τρεις συλληφθέντες για τα επεισόδια

Tο Μονομελές Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο επέβαλε ποινές φυλάκισης σε τρεις από τους 11 συλληφθέντες για τα επεισόδια που έλαβαν χώρα στο ΟΑΚΑ, μετά τον τελικό του Κυπέλλου μεταξύ της ΑΕΚ και του Ατρομήτου.

Καταδικάστηκαν τρεις συλληφθέντες  για τα επεισόδια
32.038views 0shares

Στους τρεις επιβλήθηκαν ποινές φυλάκισης από 3 έως 6 μήνες με αναστολή, ενώ επίσης τους επιβλήθηκε όρος να εμφανίζονται στο Αστυνομικό Τμήμα τις ημέρες που αγωνίζεται η ομάδα τους.

Ακόμη δύο από τους κατηγορούμενους κρίθηκαν αθώοι λόγω έλλειψης δόλου, ενώ οι υπόλοιποι πέντε συγκατηγορούμενοί τους ζήτησαν και πήραν αναβολή από το δικαστήριο.

Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζουν οι συλληφθέντες, αφορούν τα αδικήματα της παράβασης περί εξωσχολικού αθλητισμού, βιαιοπραγίες και κατοχή εκρηκτικών υλών.

Στο μεταξύ προθεσμία για να απολογηθούν έλαβαν από τη 2η Ειδική Ανακρίτρια οι άλλοι δύο κατηγορούμενοι που συνελήφθησαν σε επεισόδια στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας. Ο ένας αντιμετωπίζει κακουργηματικού βαθμού κατηγορίες για τα αδικήματα της κατοχής εκρηκτικών, της έκρηξης και του εμπρησμού, ενώ ο συγκατηγορούμενος του βαρύνεται με την πλημμεληματική κατηγορία της διατάραξης κοινής ειρήνης.

Για τα επεισόδια της Λεωφόρου Αλεξάνδρας έχει σχηματιστεί δικογραφία κατ’ αγνώστων δραστών, με εφαρμογή και του νόμου για την χρήση κουκούλας, για τα αδικήματα της διατάραξης κοινής ειρήνης, επικίνδυνης και απλής σωματικής βλάβης, κατοχής εκρηκτικών, εμπρησμού και ληστείας.

Πηγή: exedra.gr