05/05/11 - 10:45

"Αν φύγει ο Μιραλάς, θα έρθει παικταράς!"

Ο Βέλγος επιθετικός τα θέλει μονά – ζυγά δικά του και αν δεν συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό λέγεται ότι υπάρχει από τον Μαθία έτοιμη εναλλακτική λύση που θα προκαλέσει αίσθηση.

"Αν φύγει ο Μιραλάς, θα έρθει παικταράς!"
26.108views 0shares

Το σήριαλ της παραμονής του Μιραλάς στον Ολυμπιακό αναμένεται να τελειώσει σήμερα στην τελική συνάντηση που θα έχουν οι «ερυθρόλευκοι» με τον εκπρόσωπο του Βέλγου, Κριστόφ Ενροτό.

Στο χθεσινό ραντεβού οι δύο πλευρές τα βρήκαν στις ετήσιες απολαβές (1,5 εκ. ευρώ τον χρόνο) για 4ετές συμβόλαιο, ωστόσο υπήρξε, όπως σας ενημερώσαμε από χθες, διαφωνία στη ρήτρα.

Ο Ολυμπιακός θέλει να μπει ρήτρα 10 εκ. ευρώ, όπως έχει γίνει ήδη στο συμβόλαιο του Αβραάμ και έχει προταθεί και στον Τοροσίδη, ωστόσο ο Ενροτό μετά βίας δέχθηκε να αυξηθεί η ρήτρα από τα 4,2 εκ. ευρώ στα 5,5 εκ. ευρώ. Αυτή είναι και η βασική διαφωνία των δύο πλευρών.

Έτσι από τον Ολυμπιακό θεωρούν ότι ο παίκτης τα θέλει μονά – ζυγά δικά του. Και αθέτησε τα περυσινά συμφωνηθέντα (προέβλεπαν πολύ λιγότερες αποδοχές) αναγκάζοντας τον Ολυμπιακό να του κάνει γενναία αύξηση και δεν κάνει πίσω στο θέμα της ρήτρας.

Μάλιστα, θεωρούν ότι ο Μιραλάς, που πέρυσι τέτοια εποχή ήταν στην αφάνεια, εκτοξεύθηκε στον Ολυμπιακό και αυτό δεν το εκτιμά. Όπως και να έχει ο Βαγγέλης Μαρινάκης θέλει να κρατήσει τον παίκτη και γι’ αυτό υπάρχει αισιοδοξία ότι σήμερα θα υπάρξει "happy end".

Ωστόσο, αυτό που έχει σημασία είναι ότι ο Μαθία παρουσιάζεται να έχει έτοιμη λύση σε περίπτωση που τελικά ο Μιραλάς δεν μείνει στον Ολυμπιακό.

Όπως λέγεται οι Πειραιώτες έχουν εναλλακτική λύση, η οποία θα προκαλέσει αίσθηση, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο τεχνικός διευθυντής του Ολυμπιακού έχει διαμηνύσει στον Βαγγέλη Μαρινάκη ότι με τα χρήματα που προσφέρει στον Μιραλάς ο Ολυμπιακός (6 εκ. καθαρά για 4 χρόνια) μπορεί να φέρει παικταρά στο λιμάνι.