Facebook Pixel «Δεν ξαναδίνουμε εισιτήρια»!
| 2011-01-06 18:19:00

«Δεν ξαναδίνουμε εισιτήρια»!

«Δεν ξαναδίνουμε εισιτήρια»!

Στην απόφαση να πάψει να παραχωρεί εισιτήρια στους φιλάθλους των φιλοξενούμενων ομάδων προέβη ο Πανσερραϊκός, μετά τα συμβάντα στο ματς με τον ΠΑΟΚ.

Η διοίκηση του Πανσερραϊκού εξέδωσε ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία δεν πρόκειται να ξαναδώσει εισιτήρια στους φιλάθλους των φιλοξενούμενων, με αφορμή τα τεκταινόμενα στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ στο δημοτικό γήπεδο Σερρών.

Η απόφαση θα τεθεί σε ισχύ από την αναμέτρηση της επόμενης αγωνιστικής κόντρα στην ΑΕΚ.

Αναλυτική η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ ζητά συγνώμη από τους φιλάθλους και νιώθει ντροπιασμένη προς τον φίλαθλο κόσμο των Σερρών για τα όσα συνέβησαν στις κερκίδες του δημοτικού γηπέδου Σερρών στον αγώνα ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ – ΠΑΟΚ, όπου οι φίλαθλοι της φιλοξενούμενης ομάδας έκαναν «κατάληψη» στις θέσεις διαρκείας των Σερραίων φιλάθλων με την ανοχή της Ελληνικής Αστυνομίας και την ιδιωτική ασφάλεια, οι οποίες δεν μπόρεσαν να επιβληθούν όπως έπρεπε και απλά έβλεπαν παθητικά τα όσα συνέβησαν.

Μάλιστα προς αποφυγήν άλλων τέτοιων συμβάντων, η ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ ανακοινώνει την απόφαση της να μην παραχωρεί από δω και στο εξής εισιτήρια σε καμία ομάδα, αφού δεν μπορούν να τηρηθούν οι κανονισμοί και οι νόμοι, σύμφωνα με αυτά που ζήσαμε στο χθεσινό αγώνα. Η απόφαση αυτή τίθεται σε ισχύ από τον αγώνα της Κυριακής με την ΑΕΚ όπου και επίσημα ο ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ ζήτησε την επιστροφή των εξακοσίων εισιτηρίων που είχαν δοθεί».

Πηγή: gazzetta.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags