Facebook Pixel O πόνος του "Βάσια"
| 2011-05-08 11:15:00

O πόνος του "Βάσια"

O πόνος του "Βάσια"

Πονάει πολύ που βλέπει τον Ηρακλή υποβιβασμένο ο μεγάλος Βασίλης Χατζηπαναγής.

Διαβάστε ένα μέρος των όσων δήλωσε ο "Βάσια" στην εφημερίδα "Τύπος της Κυριακής":

-Βασίλη, περίμενες ότι ο Ηρακλής θα φτάσει στο σημείο να πέσει κατηγορία, για λόγος τυπικούς και οικονομικούς;

«Κανείς δεν μπορούσε να το περιμένει. Ούτε και εγώ. Δεν ξέρω τι έλειπε από το φάκελο του Ηρακλή, δεν ξέρω γιατί η επιτροπή πήρε αυτή την απόφαση, δεν ξέρω ποιοι φταίνε. Είναι δυνατόν να είναι ο Ηρακλής η μοναδική ομάδα που δεν έπρεπε να πάρει άδεια;»

-Συμφωνείς ότι πρέπει να πάψουν να είναι οι φάκελοι των ΠΑΕ εμπιστευτικοί, για να ξέρουμε ότι όλα γίνονται με διαφάνεια;

«Ε, βέβαια. Μυστικά του κράτους είναι οι φάκελοι των ομάδων; Απ’ ό,τι έχω ακούσει από εσάς τους δημοσιογράφους, είναι υποχρεωτικό να υπογράφουν οι ομάδες αυτή τη ρήτρα εμπιστευτικότητας των φακέλων και να δεσμεύονται ότι δεν θα τους δώσουν ποτέ στη δημοσιότητα. Δεν μπορώ να το καταλάβω αυτό. Λένε τώρα ότι όλοι οι φάκελοι θα πάνε στη Βουλή. Μακάρι να γίνει αυτό. Για να μάθει ο κόσμος ποιοι έπρεπε να πάρουν άδεια και ποιοι την πήραν με χατίρια».

-Αν όντως υστερεί ο φάκελος του Ηρακλή, θα δεχτείς τον υποβιβασμό;

«Φυσικά. Αν η διοίκηση δεν έκανε αυτό που έπρεπε, θα δεχτούμε την τιμωρία. Αλλά να τιμωρηθούν και οι άλλοι, αν και οι δικοί τους φάκελοι δεν ήταν εντάξει. Αυτό είναι το μεγάλο παράπονο των οπαδών του Ηρακλή. Ότι την πληρώνει μόνο η δική τους ομάδα. Και ότι κανείς δεν σε σέβεται την ιστορία του Ηρακλή».

-Αν ζητηθεί και η δική σου βοήθεια, είσαι πρόθυμος να τη δώσεις;

«Στον Ηρακλή δεν θα πω ποτέ όχι. Εγώ είμαι άσχετος με τα διοικητικά, αλλά αν μπορώ να προσφέρω, ευχαρίστως θα το κάνω. Θα ήμουν ο τελευταίος που θα αρνιόταν βοήθεια. Πονάω μ’ αυτό που γίνεται σήμερα. Πονάω πιο πολύ από τότε. Τότε ήξερα ότι θα μπω στο γήπεδο μαζί με τα άλλα παιδιά και θα ανεβάσουμε πάλι την ομάδα. Σήμερα είμαστε απ’έξω και απλώς ευχόμαστε να πηγαίνει η ομάδα καλά…»

-Θα είναι δύσκολο για την ομάδα να επανέλθει, εάν τελικά αναγκαστεί να παίξει στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής;

«Η πρώτη δυσκολία θα είναι… ποιοι παίκτες θα μείνουν στην ομάδα και πώς θα αποκτηθούν άλλοι. Ήδη άρχισαν οι προσφυγές. Είναι τεράστιο πρόβλημα αυτό. Όλοι τώρα προσπαθούν να φύγουν από τον Ηρακλή και κανείς δεν θα θέλει να έρθει. Αν γίνει ένα καλό ρόστερ, μπορεί να επανέλθει ο Ηρακλής. Αλλά δεν θα είναι εύκολο. Πρέπει να παίξεις καλή μπάλα, μόνο με τη φανέλα δεν γίνεται τίποτα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags