Facebook Pixel Ο Τζιμπούρ διαβάζει sportdog!
| 2011-01-07 15:17:00

Ο Τζιμπούρ διαβάζει sportdog!

Ο Τζιμπούρ διαβάζει sportdog!

Ο sportdog το είχε γράψει από την πρώτη στιγμή ότι το επεισόδιο Χιμένεθ-Τζιμπούρ ήταν "στημένο". Τώρα έρχεται ο ίδιος ο Αλγερινός να μας επιβεβαιώσει με την έγγραφη απολογία του!

Όπως αποκαλύπτει το gazzetta.gr o Aλγερινός επιθετικός στην απολογία του σήμερα υποστήριξε ότι το επεισόδιο που είχε με τον Χιμένεθ ήταν προαποφασισμένο. Ό,τι, δηλαδή, έγραφε από την πρώτη στιγμή ο sportdog.

Συγκεκριμένα, ο Ραφίκ Τζιμπούρ απάντησε σήμερα το μεσημέρι μέσω απολογητικού υπομνήματος με τον δικηγόρο του Γιώργο Παναγόπουλο, για το επεισόδιο με τον προπονητή του Μανόλο Χιμένεθ στην προπόνηση της Κυριακής.

Μεταξύ άλλων ο Τζιμπούρ αναφέρει ότι το επεισόδιο δεν είχε τόσο μεγάλες διαστάσεις, όσο αναφέρθηκε στον Τύπο και ουδέποτε είχε σκοπό να προσβάλει τον προπονητή του.

Μάλιστα, αναφέρει χαρακτηριστικά ότι ο Χιμένεθ μιλώντας στους παίκτες, αναφέρθηκε σε προσωπικά θέματα του Τζιμπούρ χωρίς να υπάρχει λόγος.

Αυτή η συμπεριφορά του Ισπανού προπονητή, ήταν σύμφωνα με την πλευρά του Τζιμπούρ ιδιαίτερα παράξενη και αναφέρεται χαρακτηριστικά στην απολογία ότι ο Χιμένεθ λειτούργησε «είτε ως κατασκευαστής, είτε ως εμπνευστής του θέματος» προκειμένου να οξύνει τα πνεύματα και να δημιουργήσει επεισόδιο χωρίς να υπάρχει λόγος!

Είναι προφανές ότι ο Τζιμπούρ αποδίδει την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί σε υπαιτιότητα της ΑΕΚ, η οποία για δικούς της λόγους οδήγησε την κατάσταση στο σημείο αυτό!

Ζητάει 1.420.000 ευρώ!

Στο μεταξύ αποκαλύφθηκε ότι ο Τζιμπούρ ζητάει από την ΑΕΚ 1.420.000 ευρώ!

Επίσης, στο κείμενο της προσφυγής ο Τζιμπούρ αναφέρεται σε μείωση προσωπικότητας αλλά και μείωση ποδοσφαιρικής αξίας.

Πάντως, εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι ο μάνατζέρ του ενημερώθηκε από την ΑΕΚ για την κίνηση του πελάτη του να καταθέσει προσφυγή.

ΠΗΓΗ: Gazzetta.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags