17/05/11 - 11:37

«Ζευγάρωμα του κυπέλλου με το πρωτάθλημα!»

«Τα κεφάλια μέσα, το πρωτάθλημα», είναι το μήνυμα του Θοδωρή Παπαλουκά. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού έγραψε στο blog που διατηρεί από κοινού με τον Δημήτρη Διαμαντίδη και τόνισε πως πλέον έχουν την προσοχή τους στους αγώνες με τον Άρη.

«Ζευγάρωμα του κυπέλλου με το πρωτάθλημα!»
59.584views 0shares

Αναλυτικά:

«Γεια χαρά σε όλους.

Είναι πολύ μεγάλη υπόθεση για τον Ολυμπιακό που κατάφερε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά να στεφθεί κυπελλούχος Ελλάδος εις βάρος του Παναθηναϊκού. Όπως είναι εξίσου σημαντικό το ότι σημειώσαμε την τρίτη σερί νίκη σε ισάριθμα γήπεδα, απέναντι στον Παναθηναϊκό. Όμως το κύπελλο θα έχει σημασία μόνο αν μπορέσουμε να το ζευγαρώσουμε στο τέλος του μήνα με το πρωτάθλημα. Τα πανηγύρια και οι χαρές τελείωσαν χθες το βράδυ και από σήμερα ξεκινάμε τη δουλειά. Μπροστά μας έχουμε τα παιχνίδια με τον Άρη για την ημιτελική φάση και για την ώρα είμαστε υποχρεωμένοι να σκεφτούμε μόνο αυτά.

Κι έτσι ακριβώς πρέπει να συνεχίσουμε, με την ίδια σοβαρότητα, γιατί ο στόχος είναι το πρωτάθλημα. Όταν προσπαθείς να κάνεις την υπέρβαση, το βήμα παραπάνω είναι λογικό να έχεις άγχος. Αυτό φάνηκε και στα δύο προηγούμενα παιχνίδια. Απλά σε όλες μας τις φετινές νίκες επί του Παναθηναϊκού, καταφέραμε και διαχειριστήκαμε την πίεση που νιώθαμε μέσα στο παιχνίδι και δείξαμε σκληράδα. Οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά. Η νίκη είναι σημαντική έστω και με μισό πόντο. Αυτό όμως που λέω και ξαναλέω είναι “τα κεφάλια μέσα, το πρωτάθλημα”.

Οι απουσίες που είχαμε στον τελικό είναι τρεις. Ο Ράσο, ο Παναγιώτης και ο Βασίλης. Κάναμε όμως κατάθεση ψυχής. Βρήκαμε τ’ αποθέματα δύναμης και καρδιάς όποτε ο Παναθηναϊκός κυνηγούσε στο σκορ και περνούσε μπροστά, έτσι ώστε ν’ ανακτήσουμε και πάλι εμείς τον έλεγχο του αγώνα. Ο Βασίλης ελπίζω ότι θα είναι απολύτως καλά για να παίξει στη σειρά με τον Άρη και μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος, γιατί είναι πολύ σημαντική η παρουσία του.

Με την κίνηση να σηκώσουμε μαζί με τον Παναγιώτη το τρόπαιο ήθελα εγώ και οι συμπαίκτες μου να του δείξουμε ότι βρισκόμαστε στο πλευρό του. Είναι δύσκολο να έχεις έναν σοβαρό τραυματισμό, πόσο μάλιστα όταν ταλαιπωρείσαι από δύο όπως έγινε με τον Παναγιώτη.

Τώρα όλοι μαζί ενωμένοι σαν γροθιά πάμε να τελειώσουμε τη χρονιά όπως την ονειρευόμαστε. Κατακτώντας το πρωτάθλημα. Είμαστε συγκεντρωμένοι μόνο σε αυτόν το στόχο και δουλεύουμε σκληρά κάθε μέρα μέχρι να τον πραγματοποιήσουμε.

Να είστε καλά

Θοδωρής».