Facebook Pixel Δεν μας τα λένε καλά...
| 2011-01-09 10:10:00

Δεν μας τα λένε καλά...

Δεν μας τα λένε καλά...

Τι είπε, ρε παιδιά, ο Φρέιτας μετά το ματς με τον Άρη; «Με ενδιαφέρουν οι παίκτες που έχουμε», λες και ο Παναθηναϊκός είναι δεδομένο ότι δεν θα ενισχυθεί, ό,τι κι αν γίνει. Θα μας τρελάνουν εκεί στην Παιανία…

Γιατί είναι γνωστό ότι στο ταμείο δεν υπάρχει ρευστό για την ενίσχυση του συλλόγου, όλοι αισιοδοξούν όμως ότι κάτι θα γίνει με τις αποχωρήσεις και θα πάρει ποδοσφαιριστές η ομάδα.

Έστω έναν παίκτη, για τα μάτια του κόσμου που λένε. Ίσως να μην ξέρει την ελληνική ρήση ο Πορτογάλος! «Εμένα με νοιάζουν μόνο οι παίκτες που έχουμε στα αποδυτήρια. Αυτό είναι το πιο σημαντικό. Είμαστε σε καλή κατάσταση και παλεύουμε για τους επόμενους τρεις βαθμούς», σχολίασε ο Φρέιτας.

Για την αγωνιστική βελτίωση του Παναθηναϊκού: «Ξέρουμε ότι η δουλειά που κάνουμε 'βγαίνει', γιατί τίποτα δε γίνεται τυχαία. Ξέρουμε τους παίκτες που έχουμε, την ποιότητα της προπόνησης που κάνουμε και μπορούμε να βελτιωθούμε περισσότερο».

Για τα διοικητικά: «Θέλουμε το καλύτερο για το σύλλογο αλλά δεν είναι στο χέρι όσων είμαστε στα αποδυτήρια. Η δική μας ευθύνη είναι να παλεύουμε για τους τρεις βαθμούς».
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags