Facebook Pixel Το 0-3, το κίνητρο και το «pick'n'roll»!
| 2011-05-24 08:03:00

Το 0-3, το κίνητρο και το «pick'n'roll»!

Το 0-3, το κίνητρο και το «pick'n'roll»!

O Μιλένκο Τέπιτς εξηγεί γιατί οι τρεις ήττες από τον Ολυμπιακό θα βοηθήσουν τον Παναθηναϊκό να βελτιώσει την αποτελεσματικότητά του pick'n'roll και να διασπάσει την άμυνα των «ερυθρολεύκων».
 

Μαζί με τον Μάριτς (13π., 5ρ., 4κλ., 2κοψ.) και τον Καϊμακόγλου (12π., 5ρ., 4ασ.), ήταν οι πιο παραγωγικοί παίκτες του "τριφυλλιού" στην εύκολη νίκη (105-65) επί του ΠΑΟΚ, που «σφράγισε» την αναίμακτη πρόκριση (3-0 στις νίκες) των «πρασίνων» στον τελικό των πλέϊ-οφ. Ο λόγος για τον Μιλένκο Τέπιτς (11π., 5ασ., 2κλ.), που στην τελευταία φάση του αγώνα θα μπορούσε να πάει για το λέϊ-απ και να πάρει τον άτυπο τίτλο του πρώτου σκόρερ της αναμέτρησης, αλλά αυτός προτίμησε να δώσει την ασίστ στον Σερβοαυστραλό σέντερ, που με κάρφωμα διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο διεθνής Σέρβος γκαρντ μίλησε στο gazzetta.gr για τον βαθμό ετοιμότητας του Παναθηναϊκού, λίγες μέρες πριν από το πρώτο τζάμπολ της τελικής σειράς των πλέϊ-οφ με τον Ολυμπιακό...

-Ζεσταθήκατε όσο έπρεπε ενόψει των τελικών;

«Στην Θεσσαλονίκη δεν παίξαμε τόσο καλά και σήμερα, νομίζω ότι τα πράγματα ήταν καλύτερα, ειδικότερα στο δεύτερο ημίχρονο... Τώρα πλέον, αρχίζουν οι τελικοί και κάθε λάθος θα έχει τη δική του σημασία... Από την ερχόμενη Πέμπτη (26/05), θα παίζουμε συνέχεια κάθε τρεις μέρες και τίποτε δεν θα είναι εύκολο... Οι ίδιες συνθήκες, όμως, θα ισχύσουν και για τις δύο ομάδες, οπότε πρέπει να είμαστε έτοιμοι...».

Διαβάστε ολόκληρο το θέμα στο gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags