Facebook Pixel "Έχω εμπιστοσύνη στον Πιλάβιο"
| 2011-05-24 11:20:00

"Έχω εμπιστοσύνη στον Πιλάβιο"

"Έχω εμπιστοσύνη στον Πιλάβιο"

Ο πρόεδρος του ΟΦΗ, Νίκος Μαχλάς, μιλά για την επόμενη ημέρα της ομάδας και στέλνει το δικό του μήνυμα στους φιλάθλους των Ομιλιτών.
 

Ο ισχυρός άνδρας της κρητικής ομάδας, με δηλώσεις του στο gazzetta.gr εκφράζει την πίστη του για τη δικαίωση των προσπαθειών που καταβάλλονται, ενώ στέλνει το δικό του μήνυμα προς τους οπαδούς της ομάδας:

«Περιμένουμε το σκεπτικό της απόφασης που ελήφθη και πιέζουμε για να βγει σήμερα (σ.σ. η απόφαση). Όπως δηλώσαμε και χθες αυτό που έγινε ήταν ένα έγκλημα για την ομάδα μας αλλά και για το ελληνικό ποδόσφαιρο γενικότερα.

Νιώθουμε αίσθημα αδικίας γι αυτό που έγινε και αυτά που γίνονται. Σύσσωμος ο κόσμος της Κρήτης από τους πολίτες μέχρι και τους βουλευτές είναι συσπειρωμένος και κοντά στον ΟΦΗ αλλά και στην προσπάθεια που γίνεται».

Όσον αφορά το μέλλον, ο ίδιος τόνισε:

«Όταν είσαι καθαρός και εντάξει σε όλα τότε δεν φοβάσαι. Όλα τα προβλήματα τα έχουμε τακτοποιημένα. Θεωρούμε πως κάποιοι παίζουν ένα παιχνίδι εις βάρος του ΟΦΗ. Έχω εμπιστοσύνη στους φορείς αλλά και στον ίδιο τον πρόεδρο, τον Σοφοκλή Πιλάβιο. Πιστεύω πως στο τέλος θα δικαιωθούμε».

Για το μήνυμά του προς τον κόσμο των Ομιλιτών:

«Δεν επικροτώ σε καμία περίπτωση ακραίες αποφάσεις. Κάποιοι άλλοι έχουν φτάσει το ποδόσφαιρο στο να παράγει βία. Το μήνυμα που θέλω να περάσω προς τον κόσμο της ομάδας είναι ότι όλοι μας έχουμε αγωνία και δίνουμε τη δική μας μάχη για τη δικαίωση των προσπαθειών μας».

Πηγή: gazzetta.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags