24/05/11 - 13:17

"Συμμετοχή για ρήξη!"

Η συσπείρωση των φίλων του Ηρακλή έχει ήδη θετικά μηνύματα, σύμφωνα με ανακοίνωσης της Πανελλήνιας Λέσχης των φίλων του "γηραιού".  

"Συμμετοχή για ρήξη!"
55.180views 0shares

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Λέσχης αναφέρει:

"23η Ιουνίου 2011, ημερομηνία - ορόσημο για τη μεγάλη οικογένεια του ΗΡΑΚΛΗ.

Η ανταπόκριση στο κάλεσμα που απευθύναμε στην πλατιά μάζα του σκεπτόμενου φίλου του Ηρακλή, ξεπέρασε τις προσδοκίες. Σήμερα, συναισθανόμενοι τo βάρος της ευθύνης που προέκυψε από την μαζικότητα, την θέληση και το πάθος που επέδειξαν οι πολυπληθείς φίλοι που παρευρέθησαν με μοναδικό κίνητρο την συμμετοχή για ολική ρήξη και ανατροπή, σας ανακοινώνουμε τα ακόλουθα:

-ο κόσμος του ΗΡΑΚΛΗ, περισσότερο συνειδητοποιημένος απο ποτέ, συσπειρωμένος και ενιαίος, δηλώνει ουσιαστικό παρών έτοιμος να αναλάβει πρωτοβουλίες ενδυνάμωσης της κυανόλευκης φωνής, προκειμένου ΝΑ ΔΙΑΤΡΑΝΩΣΕΙ ότι δεν πρόκειται να δεχτεί ΚΑΜΙΑ ΑΔΙΚΙΑ.
-Ο τεράστιος σύλλογος ΗΡΑΚΛΗΣ δεν εκπροσωπείται απο ευκαιριακούς τυχοδιώκτες, ούτε απο κατ' επάγγελμα παράγοντες. Πρεσβεύεται από τον κόσμο του που έχει μάθει να μάχεται, να αγωνίζεται και να νικά.
-Οι έννοιες της ανιδιοτέλειας, της διαφάνειας, της συνέπειας και της δημοκρατίας των πολλών, επανέρχονται ως αυτονόητο, παύοντας να είναι το ζητούμενο.
-Ο κόσμος του ΗΡΑΚΛΗ δεν επαιτεί, αλλά απαιτεί ισονομία στην προβολή της είδησης, γιατί έχει κριτήριο και ισχυρή μνήμη».

Με εκτίμηση,
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ ΗΡΑΚΛΗ".