Facebook Pixel «Μηδέν κόμμα κάτι ο Ριέρα»
| 2011-01-10 12:43:00

«Μηδέν κόμμα κάτι ο Ριέρα»

«Μηδέν κόμμα κάτι ο Ριέρα»

Ο Νίκος Αλέφαντος για μία ακόμα φορά είναι απολαυστικός και αναλύει το παιχνίδι του Ολυμπιακού στην Κέρκυρα και σχολιάζει ότι πρέπει οι Μιραλάς και Πάντελιτς να γίνουν φίλοι…

• Πάμε τώρα στο χθεσινό ματς του Ολυμπιακού στην Κέρκυρα. Για τον Τοροσίδη απ’ τις πρώτες μέρες στο σάιτ έχω πει ότι είναι ο καλύτερος Έλληνας ποδοσφαιριστής. Μπακάρα μεγάλη, κάνει τη διαφορά. Έβγαινε μπροστά κι έδινε τη δυνατότητα στον Μιραλάς να κλίνει μέσα και να παίζει ο Ολυμπιακός με 2 φορ, έτσι όπως τον θέλω.

• Ο Ολυμπιακός είναι μακράν η καλύτερη ελληνική ομάδα, δεν παίζεται εδώ από κανέναν. Έχει τους καλύτερους παίκτες. Είναι και καλά δουλεμένη η ομάδα, ο Βαλβέρδε έχει κάνει δουλειά, παρά τα όποια ελαττώματά του.

• Μετά τα πρώτα λεπτά του ματς, ανέβηκε ο Ολυμπιακός και έκανε πολύ καλή εμφάνιση. Μου άρεσε πολύ η ομάδα χθες. Καταρχήν, η αμυντική γραμμή του Ολυμπιακού δεν υπάρχει στην Ελλάδα. Στο κέντρο του γηπέδου ο Μοντέστο έδειξε για μια ακόμα φορά ότι είναι χρήσιμο εργαλείο. Είχα βγει εδώ και είχα πει ότι είναι καλός παίκτης αυτός, όταν τον έβριζαν. Καλό ματς έκανε ο Ιμπαγάσα, μάστορας είναι.

• Όμως πρέπει να μπουν στον Ιμπαγάσα «στοπ στα νεύρα». Κάνεις ένα τάκλιν που θα μπορούσε να σου δείξει κόκκινη, και φωνάζεις και τσακώνεσαι με τον διαιτητή; Δηλαδή τι θες, ψάχνεις την κόκκινη; Και τσακώνεσαι με αντίπαλους παίκτες, τα έχεις ξανακάνει αυτά. Είσαι επαγγελματίας, θα είσαι κύριος, ο Ολυμπιακός σε χρειάζεται. Τη μπάλα σου παίξε και άσε τις φασαρίες. Δεν πρέπει να αφήσεις την ομάδα με δέκα παίκτες και να σε χάσουμε 2-3 ματς. Έχουμε ήδη έξω τα αμυντικά μας χαφ, μην χάσουμε κι εσένα.

• Ο Ριέρα που του άσκησα έντονη κριτική στο προηγούμενο ματς, ήταν πάλι μία από τα ίδια. Αν εξαιρέσεις δυο σουτ που έκανε, ήταν μηδέν. Για την ακρίβεια, μηδέν κόμμα κάτι, ενώ στο προηγούμενο ματς ήταν σκέτο μηδέν. Τόσα λεφτά ρε, αυτός έπρεπε να κάνει τη διαφορά στον Ολυμπιακό. Αντιθέτως, είναι βαρύς, πιάνεται εύκολα, τον κλείνουν εύκολα, και δεν πλευροκοπεί. Έτσι είναι τα εξτρέμ; Αν δεν πλευροκοπείς αυτές τις ομαδίτσες εδώ, στο Τσάμπιονς Λιγκ τι θα κάνεις; Ας ελπίσουμε ότι θα δουλέψει και θα γίνει αυτός που πρέπει να είναι, διότι έχουν περάσει 6 μήνες από τότε που φόρεσε την ερυθρόλευκη φανέλα. Δεν ήρθε χθες, ούτε προχθές.

Διαβάστε περισσότερα στο κatimagiko.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags