Facebook Pixel "O πρώτος τεχνικός του Κρ. Ρονάλντο"
| 2011-06-03 08:51:00

"O πρώτος τεχνικός του Κρ. Ρονάλντο"

"O πρώτος τεχνικός του Κρ. Ρονάλντο"

Ο πρώην προπονητής του ΠΑΟΚ, Ίλιε Ντουμιτρέσκου, σκιαγραφεί το προφίλ του Μπόλονι.

Αναλυτικά:

"Είναι ένας φανταστικός κόουτς χωρίς αμφιβολία. Έχει τρομερές μεθόδους, έχει δουλέψει σε πολύ υψηλό επίπεδο και διαθέτει σπουδαίες παραστάσεις. Έχει κλείσει οριστικά στον ΠΑΟΚ; Ρωτάω γιατί εδώ στη Ρουμανία ακούγεται ότι είναι υποψήφιος για την Εθνική ομάδα".

-Τον Μπόλονι συνοδεύει η φήμη του προπονητή που δουλεύει πολύ με νέους. Είναι όντως έτσι;

"Φυσικά. Γνωρίζει πώς να βάζει τις βάσεις για τη σωστή ανάπτυξη νεαρών ποδοσφαιριστών. Ήταν ο πρώτος προπονητής του Κριστιάνο Ρονάλντο. Φαντάζομαι όλοι το γνωρίζουν αυτό. Σας το ξαναλέω είναι φαναστικός κόουτς... θα τον αγαπήσει ο κόσμος του ΠΑΟΚ".

-Μιας και αναφερθήκατε στον κόσμο του ΠΑΟΚ. Έχετε περάσει από τον πάγκο της ομάδας, γνωρίζετε τις απαιτήσεις. Τι πρέπει να περιμένουν οι οπαδοί από τον Μπόλονι;

"Δεν έχει σημασία η δική μου γνώμη. Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ ξέρουν από ποδόσφαιρο και πιστεύω ότι θα εκτιμήσουν την ομάδα που θα φτιάξει ο Μπόλονι".

-Θα πρέπει να περιμένουν μία ομάδα με επιθετικογενή ή αμυντικογενή τακτική;

"Οι ομάδες του Μπόλονι παίζουν ολοκληρωμένο ποδόσφαιρο. Όταν έχουν κατοχή μπάλας προσπαθούν να την εκμεταλλεύονται δημιουργώντας ευκαιρίες, ενώ όταν η μπάλα πάει στον αντίπαλο, προσαρμόζονται γρήγορα, πιέζουν και προσπαθούν να την ξανακερδίσουν άμεσα".

-Πιστεύετε ότι ο Μπόλονι μπορεί να φτιάξει μία ομάδα πρωταθλητισμού;

"Νομίζω ότι έχει τις δυνάμεις να φτιάξει μία ομάδα για να διεκδικήσει τίτλο".

Πηγή: olapaok.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags