03/06/11 - 14:03

"Προκαλώ τον Πιλάβιο"

Στη δημοσιότητα κάλεσε ο Νίκος Μαχλάς να βγάλει ο Σοφοκλής Πιλάβιος τον φάκελο του ΌΦΗ, αλλά και των υπόλοιπων ομάδων, ώστε να φανεί ότι δεν υπάρχουν οικονομικές οφειλές.  

"Προκαλώ τον Πιλάβιο"
54.558views 0shares

Ο πρόεδρος του κρητικού συλλόγου, μιλώντας στο www.sport-fm.gr, εξέφρασε παράλληλα τη βεβαιότητά του ότι η σύνθεση της Επιτροπής Αδειοδότησης είναι παράνομη, δικαιολογώντας έτσι την προσφυγή στα πολιτικά δικαστήρια. Δευτέρα η συνέχεια της «βεντέτας»

«Καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται. Προκαλώ τον κύριο Πιλάβιο να ανοίξουν όλοι οι φάκελοι, όλων των ομάδων και πρώτα να βγει ο φάκελος του ΟΦΗ στη δημοσιότητα. Έχουμε πληρώσει και έχουμε διακανονίσει όλους τους παίκτες μέχρι τις 31 Μαρτίου. Ας βγει ένας ποδοσφαιριστής να δηλώσει δημόσια ότι έχει οποιαδήποτε οικονομική εκκρεμότητα, δηλαδή είτε δεν έχει πληρωθεί, είτε δεν έχει ρυθμιστεί το χρέος του, σχετικά με το θέμα που αφορά την αδειοδότηση» είπε αρχικά ο Νίκος Μαχλάς, για να προσθέσει:

«Είμαστε βέβαιοι ως ΠΑΕ ΟΦΗ ότι η Επιτροπή της Αδειοδότησης είναι παράνομη. Εμείς μαχόμαστε για τη δικαιοσύνη της ομάδας μας, γι’ αυτό κάναμε και την προσφυγή στο πολιτικό δικαστήριο, θεωρώντας ότι η σύνθεση της επιτροπής είναι άκυρη».

Πηγή: sportfm.gr