Facebook Pixel «Παγώνει» του Κουμορτζί
| 2011-01-10 22:07:00

«Παγώνει» του Κουμορτζί

«Παγώνει» του Κουμορτζί

Στο "ψυγείο" μπαίνει η περίπτωση απόκτησης του Μπερνάρ Κουμορτζί μετά τη συνάντηση της Δευτέρας μεταξύ Μαρινάκη και Βεντούρη.

Οι έντονες αντιδράσεις των οπαδών του Πανιωνίου προς το πρόσωπο του Γκανέζου μέσου και του Γεράσιμου Βεντούρη, αλλά και οι δηλώσεις του νέου προπονητή του Πανιωνίου ότι δεν χειρίστηκε σωστά το θέμα της μεταγραφής του Αφρικανού χαφ, από πλευράς έμψυχων ανταλλαγμάτων δημιουργούν νέα δεδομένα στην υπόθεση.

Στην πειραϊκή ομάδα δείχνουν ιδιαίτερα προβληματισμένοι από την όλη κατάσταση και κρίνουν σκόπιμο να μην ασχοληθούν την δεδομένη στιγμή, αφήνοντας τον Γκανέζο μέσο στην Νέα Σμύρνη. Χωρίς πάντως, να αποκλείουν το ενδεχόμενο να αναζωπυρώσουν το ενδιαφέρον τουςς το εγγύς μέλλον.

Σε αυτό έχει συντελέσει και η εξαιρετική παρουσία του Φρανσουά Μοντέστο στην θέση του ανασταλτικού μέσου κόντρα στην Κέρκυρα. Ο Γάλλος έδειξε πολύ καλό πρόσωπο και συνέβαλε τα μέγιστα ώστε ο Θρύλος να κερδίσει την μάχη στον νευραλγικό χώρο της μεσαίας γραμμής αι από ένα σημείο και μετά να κυριαρχήσει πλήρως στον αγωνιστικό χώρο

Παράλληλα τις τελευταίες ώρες έχει αναπτυχθεί μία άκρατη φημολογία, που θέλει τους ερυθρόλευκους να εξετάζουν σοβαρά μία περίπτωση από το εξωτερικό, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στο γαλλικό πρωτάθλημα.
 

Πηγή: katimagiko.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags